1 164 561 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Koroknai Medical - Dunaújváros

Koroknai Medical - Dunaújváros

2400 Dunaújváros,
Szórád Márton út 10. fszt. 2.
Információk a rendelőről

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a mindennapokba.A klinika 2013-ban bővült. A vállalati üzletág szám...

Tovább olvasom
Koroknai Medical - Dunaújváros

Koroknai Medical - Dunaújváros

Információk a rendelőről

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a...
Tovább olvasom
2400 Dunaújváros, Szórád Márton út 10. fszt. 2.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
2400 Dunaújváros, Szórád Márton út 10. fszt. 2.

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a mindennapokba.

A klinika 2013-ban bővült. A vállalati üzletág számára bevezetésre került a foglalkozásegészségügy és a béren kívüli juttatásként biztosított mozgászservi szűrővizsgálatok a szolgáltatások közé. Cél a prevenció, ezért edzésterv összeállításával, életmód-, és táplálkozási tanácsadással, valamint állapotfelméréssel segítik a hozzájuk forduló egészségtudatos pácienseket.

A magánrendelő Dunaújvároson kívül Budapesten is várja gyógyulni vágyó pácienseit.

Megközelíthetőség

A rendelő a helyi és a távolsági buszpályaudvar közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a pályaudvartól a Széchenyi pékség felé átkelve 2 perc alatt gyalog megközelíthető.

Parkolás

Parkolási lehetőség a piac parkolójában, valamint a Görbe utcában. Mozgáskorlátozott beteg esetén kérem előre jelezzék, hogy a hátsó bejárat felől érkeznének.

Nyitva tartás

Hétfőn és szerdán 13:00-19:00 Kedden 8:00-20:00 Csütörtökön 8:00-19:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése