1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Koroknai Medical - Budapest

Koroknai Medical - Budapest

1148 Budapest, XIV. kerület,
Vezér utca 148-150.
(Zugló)
5.00 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a mindennapokba.A klinika 2013-ban bővült. A vállalati üzletág szám...

Tovább olvasom
Koroknai Medical - Budapest

Koroknai Medical - Budapest

Információk a rendelőről

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a...
Tovább olvasom
1148 Budapest, XIV. kerület, Vezér utca 148-150. (Zugló)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Koroknai Medical 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy kiváló szakembereik segítségével az aktív korú pácienseket mihamarabb visszavezessék a munka világába, az idősebb korosztály számára pedig elsődleges szempont a mozgás életvitelszerű beépítése a mindennapokba.

A klinika 2013-ban bővült. A vállalati üzletág számára bevezetésre került a foglalkozásegészségügy és a béren kívüli juttatásként biztosított mozgászservi szűrővizsgálatok a szolgáltatások közé. Cél a prevenció, ezért edzésterv összeállításával, életmód-, és táplálkozási tanácsadással, valamint állapotfelméréssel segítik a hozzájuk forduló egészségtudatos pácienseket.

A magánrendelő Budapesten kívül Dunaújvárosban is várja gyógyulni vágyó pácienseit.

Megközelíthetőség

Megközelítés tömegközlekedéssel: • Az Örs vezér térről a 82-es trolibusszal 7 megálló, leszállás az Egressy út / Vezér utca megállónál. • A Puskás Ferenc Stadiontól a 77-es trolibusszal 9 megálló, leszállás az Egressy út / Vezér utca megállónál.

Parkolás

Ingyenes parkolási lehetőség közvetlenül a rendelő mellett az Adria sétányon található parkolóban.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig reggel 8 órától este 20 óráig

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése