1 581 876 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

8360 Keszthely,
Lovassy utca 20., Hotel Kristály
Információk a rendelőről

Fájdalom és stressz mentes fogászat KeszthelyenA fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.Igyekszünk megoldani mindenki problémáját, s miutána mi keszthelyi fogás...

Tovább olvasom
Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Információk a rendelőről

Fájdalom és stressz mentes fogászat KeszthelyenA fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.Igyeksz...
Tovább olvasom
8360 Keszthely, Lovassy utca 20., Hotel Kristály

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fájdalom és stressz mentes fogászat Keszthelyen

A fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.
Igyekszünk megoldani mindenki problémáját, s miutána mi keszthelyi fogászatunkon nem "tömegrendelés" folyik, van időnk - ahogy mondani szokták - a lelkükkel is törődni. A fájdalomtól való félelem eloszlatása, megszüntetése elsődleges szempont fogorvosi rendelőnkben.
Tapasztalataink szerint ezért nagyon hálásak és szívesen jönnek hozzánk, egy-két alkalom után már minden stressz és szorongás nélkül.

Parkolás

Van, közvetlenül a rendelő mellett.

Nyitva tartás

Előzetes megbeszélés szerint hétfőtől - péntekig.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
83 %
4 csillag
17 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.8
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése