1 178 403 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

8360 Keszthely,
Lovassy utca 20., Hotel Kristály
Információk a rendelőről

Fájdalom és stressz mentes fogászat KeszthelyenA fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.Igyekszünk megoldani mindenki problémáját, s miutána mi keszthelyi fogás...

Tovább olvasom
Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Kristály Dental Esztétikai Fogászat - Keszthely

Információk a rendelőről

Fájdalom és stressz mentes fogászat KeszthelyenA fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.Igyeksz...
Tovább olvasom
8360 Keszthely, Lovassy utca 20., Hotel Kristály

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
8360 Keszthely, Lovassy utca 20., Hotel Kristály

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fájdalom és stressz mentes fogászat Keszthelyen

A fenti gondolat határozza meg egész viszonyunkat, hozzáállásunkat a bizalommal hozzánk forduló emberekhez, akik legtöbbször a fájdalomtól félve, szorongva keresik fel keszthelyi fogorvosi rendelőnket.
Igyekszünk megoldani mindenki problémáját, s miutána mi keszthelyi fogászatunkon nem "tömegrendelés" folyik, van időnk - ahogy mondani szokták - a lelkükkel is törődni. A fájdalomtól való félelem eloszlatása, megszüntetése elsődleges szempont fogorvosi rendelőnkben.
Tapasztalataink szerint ezért nagyon hálásak és szívesen jönnek hozzánk, egy-két alkalom után már minden stressz és szorongás nélkül.

Parkolás

Van, közvetlenül a rendelő mellett.

Nyitva tartás

Előzetes megbeszélés szerint hétfőtől - péntekig.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
83 %
4 csillag
17 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.8
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése