748 995 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Kuna Gábor magánrendelése

Kuna Gábor magánrendelése

Kuna Gábor magánrendelése

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Az ÖNSEGÍTŐ Személyiségfejlesztő Műhely azért jött létre, hogy komplex segítséget kínáljon mindazoknak, akik önismeretük fejlesztésével, személyes kapcsolataik javításával, pszichés és életvezetési problémáik megoldásával szeretnének javítani életminőségü...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás út 49. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Az ÖNSEGÍTŐ Személyiségfejlesztő Műhely azért jött létre, hogy komplex segítséget kínáljon mindazoknak, akik önismeretük fejlesztésével, személyes kapcsolataik javításával, pszichés és életvezetési problémáik megoldásával szeretnének javítani életminőségükön. Mottónk szerint ugyanis: „a saját fejlődésünkre szánt idő és energia a legjobb befektetés!” Az első kapcsolatfelvételtől olyan személyes, interaktív és kézzelfogható együttműködést szeretnénk kialakítani ügyfeleinkkel, amely egyedülálló módon lehetővé teszi az egyénre szabott, hatékony és professzionális munkát, valamint hozzájárul szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez. Ezért a tanácsadás mellett kínálunk: - folyamatos elektronikus kapcsolattartási lehetőséget, - felületet visszajelzéseinek, mert kíváncsiak vagyunk véleményére, javaslataira, - utánkövetést, azaz ingyenes konzultációs alkalmakat a kapcsolat lezárást követően, - önfejlesztési célra pszichológiai témájú cikkeket, programajánlókat, könyvjavaslatokat. Alapvető küldetésünknek tartjuk, hogy a lelki és életvezetési segítség igénybevétele mindenki számára elérhető legyen anyagi lehetőségektől függetlenül. Ezért szolgáltatásaink között találhat olyan megoldásokat is, amelyek rendkívül kedvező árúak, vagy éppen ingyenesek.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedés: 61-es villamos (Csörsz utca).

Parkolás

  Ház előtt vagy a MOM Parkban.

Nyitva tartás

  Időpont egyeztetés szükséges.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése