2 307 378 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Covid szűrés - Keltex-Med - Laboráns orvos

Covid szűrés - Keltex-Med

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A COVID 19 járvány hazánkat is nagy kihívások elé állította. A pandémiás időszak elhúzódása egyre nagyobb terhet jelent a hazai vállalkozásoknak. Amíg hazánkban az átoltottság el nem éri a megfelelő szintet a korlátozások fenntartása kulcsfontosságú. F...

Tovább olvasom
Covid szűrés - Keltex-Med - Laboráns orvos

Covid szűrés - Keltex-Med

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A COVID 19 járvány hazánkat is nagy kihívások elé állította. A pandémiás időszak elhúzódása egyre nagyobb terhet jelent a hazai vállalkozásoknak. Amíg hazánkban az átoltottság el nem éri a megfelelő szintet a korlátozások fenntartása kulcsfontosságú. Fontos viszont szem ellőtt tartani a vállalkozások működő képességéne...

Tovább olvasom
Keltexmed
1117 Budapest, XI. kerület, Fehérvári út 44. (Újbuda)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A COVID 19 járvány hazánkat is nagy kihívások elé állította. A pandémiás időszak elhúzódása egyre nagyobb terhet jelent a hazai vállalkozásoknak. Amíg hazánkban az átoltottság el nem éri a megfelelő szintet a korlátozások fenntartása kulcsfontosságú. Fontos viszont szem ellőtt tartani a vállalkozások működő képességének fenntarthatóságát. A Keltexmed Egészségügyi Szolgáltató Kft. az elmúlt évben nagy figyelmet fordított arra, hogy a partnereiknek a megfelelő, szakmai támogatást nyújtsa. A Covid 19 járvány aktuális fázisához igazodva bővítjük szolgáltatásainkat.

Specializáció

  • PCR teszt
  • PCR + Influenza A, B
  • COVID Ag gyorsteszt
  • Szerológia gyorsteszt
  • COVID IgM/ IgG laborteszt

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése