1 074 987 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Labor vizsgálatok - Belvárosi Egészségcentrum - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Belvárosi Egészségcentrum

(6)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egészségcentrumunkban kellemes és diszkrét környezetben, várakozási idő nélkül van lehetőség vérvételre, és az eredmény akár másnap rendelkezésre áll. 14 éves kortól várjuk ügyfeleinket! Kérjük, a vérvételre éhgyomorral érkezzen, azonban fontos, hogy e...

Tovább olvasom
Labor vizsgálatok - Belvárosi Egészségcentrum - Laboráns orvos

Labor vizsgálatok - Belvárosi Egészségcentrum

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Egészségcentrumunkban kellemes és diszkrét környezetben, várakozási idő nélkül van lehetőség vérvételre, és az eredmény akár másnap rendelkezésre áll. 14 éves kortól várjuk ügyfeleinket! Kérjük, a vérvételre éhgyomorral érkezzen, azonban fontos, hogy előtte megfelelő mennyiségű vizet fogyasszon! Laborvizsgálatainak szé...

Tovább olvasom
Belvárosi Egészségcentrum
1136 Budapest, XIII. kerület, Balzac utca 11. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egészségcentrumunkban kellemes és diszkrét környezetben, várakozási idő nélkül van lehetőség vérvételre, és az eredmény akár másnap rendelkezésre áll. 14 éves kortól várjuk ügyfeleinket! Kérjük, a vérvételre éhgyomorral érkezzen, azonban fontos, hogy előtte megfelelő mennyiségű vizet fogyasszon! Laborvizsgálatainak széles kínálatából szabadon választhat, segítségül összeállítottunk néhány laborcsomagot is. A kiválasztott vagy orvosa által kért vizsgálatoktól függ a végső ár.

Vélemények

6 értékelés
2020. június
Korrekt hozzáállás.
Nem volt
2019. január
mindenki nagyon körültekintő, kedves és barátságos
2018. október
Mindenki kedves és segítőkész! Köszönöm szépen!
2018. február
Nagyon kedves, empatikus doktornő
2017. június
Segítőkész és nagyon figyelmes.-)
2016. szeptember
Kedves, figyelmes és szakszerű ellátást kaptam
tegnapra ígérte a laboreredményt de még ma reggel sem jött meg
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése