658 197 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szegi Medical Center- Laborvizsgálatok - Laboráns orvos

Szegi Medical Center- Laborvizsgálatok

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Szegi Medical Centerben laboratórumi vizsgálatok elvégzésére lehetőség van, vérből, vizeletből vett minta alapján. Labor: 07:00- 19:00 Reggel levehető vérvizsgálatok: - Vér, vizelet vizsgálat (rutin) - Hormonok - Glükoz terhelés (glüköz + inzulin) OGTT...

Tovább olvasom
Szegi Medical Center
1052 Budapest, V. kerület, Haris köz 5. (Belváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, V. kerület, Haris köz 5.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szegi Medical Centerben laboratórumi vizsgálatok elvégzésére lehetőség van, vérből, vizeletből vett minta alapján. Labor: 07:00- 19:00  Reggel levehető vérvizsgálatok: - Vér, vizelet vizsgálat (rutin) - Hormonok - Glükoz terhelés (glüköz + inzulin) OGTT Délutáni órákban elvégeztethető vizsgálatokról érdeklődjön e-mailen vagy telefonszámunkon.

Vélemények

7 értékelés
2020. január
Terheléses vércukorvizsgálaton voltam, rendkívül pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni. Anikó, aki a vérvételt végezte, hihetetlenül kedves, figyelmes, empatikus és megnyugtató volt. Szakmailag és emberileg is kitűnő ellátást nyújtott. Hálás köszönetem érte! Barátaimnak és ismerőseimnek is jó szívvel ajánlom majd.
2019. november
Tegnap jártam Önöknél. Nagyon tetszett az, hogy nagyon kedvesek a recepción és a laboros hölgy is. Anikó nevű vérvételes hölgynél jártam, minden kérdésemre mosolyogva válaszolt... azt gondoltam végre valahol ahol nem éreztem, hogy hülyének néznek a bugyuta kérdéseim miatt. (Ami természetesen abból fakad, hogy nem ilyen területen dolgozom).
-
2019. november
Szakmai tanácsokat tudott adni az esetlegesen fennálló problémával
Nincs ilyen
2019. október
2019. szeptember
Nagyon kedves és emberséges.
-
2019. augusztus
2019. július
Múlthéten jártam náluk. Nagyon precízek és kedvesek voltak! Elsőre letudták venni a vért, pedig nekem nehezen találják meg a vénát általában! Tünde nevű kolléganőjüket külön kiemelném, ő vette tőlem a vért! A vérvétel végén kaptam sütit és finom cappuccinót is!
semmilyen rossz élményem nem volt!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése