578 322 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Len Dental

Len Dental

Len Dental

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Len Dental Fogászati Magánrendelő. Kezeléseinkhez kizárólag az Európai Unió előírásainak megfelelő, modern, korszerű anyagokat és eszközöket használunk. Fogszakorvosaink munkáját megfelelően szakképzett dentál-higiénikus munkatársak segítik, akik gondosk...
Tovább olvasom
1028 Budapest, II. kerület, Montevideo utca 3/A.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Len Dental Fogászati Magánrendelő.

  Kezeléseinkhez kizárólag az Európai Unió előírásainak megfelelő, modern, korszerű anyagokat és eszközöket használunk. Fogszakorvosaink munkáját megfelelően szakképzett dentál-higiénikus munkatársak segítik, akik gondoskodnak a tiszta környezetről, megfelelő szájhigiéniáról, és a precíz, pontos, minőségi munka elősegítéséről.

  Általános fogászati ellátáson felül implantátum beültetésére, és rendelői fogfehérítésre is lehetőség van nálunk!

Megközelíthetőség

  17-es villamossal, illetve a 86-os autóbusszal.

Nyitva tartás

  Hétfőtől péntekig 8-20 óra között, illetve szombaton megbeszélés szerint. Vasárnap rendelőnk zárva tart.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése