1 163 973 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület

Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület

1133 Budapest, XIII. kerület,
Bessenyei utca 16.
(Lőportárdűlő)
(15)
Információk a rendelőről

Lengyel Ildikó magánrendelése szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton a Pszichocentrum rendelőben, a Budapest, XIII. kerület Bessenyei utca 16. I. emelet 8. szám alatt kellemes, nyugodt környezetben várja leendő pácienseit. Lengyel Ildikó kedden 14 órától 18 óráig Budakeszin, Fő út 98 szám alatt rendel.

Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület

Lengyel Ildikó Magánrendelése - XIII. kerület

Információk a rendelőről

Lengyel Ildikó magánrendelése szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton a Pszichocentrum rendelőben, a Budapest, XIII. kerület Bessenyei utca 16. I. emelet 8. szám alatt kellemes, nyugodt környezetben várja leendő pácienseit. Lengyel Ildikó kedden 14 ór...
Tovább olvasom
1133 Budapest, XIII. kerület, Bessenyei utca 16. (Lőportárdűlő)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1133 Budapest, XIII. kerület, Bessenyei utca 16. (Lőportárdűlő)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Lengyel Ildikó magánrendelése szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton a Pszichocentrum rendelőben, a Budapest, XIII. kerület Bessenyei utca 16. I. emelet 8. szám alatt kellemes, nyugodt környezetben várja leendő pácienseit.

Lengyel Ildikó kedden 14 órától 18 óráig Budakeszin, Fő út 98 szám alatt rendel.

Megközelíthetőség

A Pszichocentrum rendelő a XIII. kerület Lehel téri és Dózsa György úti Metro megálló között félúton, a Váci útról nyíló Bessenyei utcában helyezkedik el. A Budakeszi rendelőt a Széll Kálmán térről a 22/A autóbusszal lehet megközelíteni, Budakeszi Gyógyszertár megállónál kell leszállni.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

A Pszichocentrum rendelőnél parkolás a Bessenyei utcában lehetséges, illetve a RaM Colosseum parkolójában. Budakeszin az Erkel Ferenc Művelődési Ház parkolójában lehet két órát díjmentesen parkolni.

Nyitva tartás

Budapest XIII. ker. Bessenyei utca 16. 1. emelet. 8. Szerda 13:00-20:00-ig Csütörtök 13:00-17:00-ig Péntek 10:00-17:00-ig Szombat 8:00-14:00-ig Budakeszi Fő út 98. Kedd 14:00-18:00-ig

Vélemények

4.7 az 5-ből
5 csillag
73 %
4 csillag
27 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.7
Tisztasága 4.8
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.7
Megközelíthetősége 4.7

Részletes vélemények

Róbert
2020. augusztus
Elso alkalom utan, csak pozitivat tudok mondani
Nincs ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése