589 482 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Liget Egészségközpont

Liget Egészségközpont

Liget Egészségközpont

Információk a rendelőről


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Liget Egészségközpontban előjegyzett időpont foglalások 24 órán belüli lemondása díjköteles.A Liget Egészségközpontban a mozgásszervrendszeri panaszokkal érkező pácienseknek komplex segítséget nyújtanak: fizioterápia, kézsebés...
Tovább olvasom
1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 43. (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Liget Egészségközpontban előjegyzett időpont foglalások 24 órán belüli lemondása díjköteles.

  A Liget Egészségközpontban a mozgásszervrendszeri panaszokkal érkező pácienseknek komplex segítséget nyújtanak: fizioterápia, kézsebészet, ortopédia, reumatológia, manuálterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, elektroterápia, kineziotape terápia segítségével. A rendelőben lúdtalpbetét készíttetésére, és speciális lúdtalptorna megtanulására is lehetőség van. Gerincferdüléses gyermekek gondozását és speciális Schroth gyógytorna kezelését is végzik. Igény esetén fájdalom csillapító, izomlazító hatású infúziós kezeléseket is alkalmaznak. A mozgásszervi betegellátás mellett belgyógyászati, gasztroenterológiai, immunológiai, allergológiai, kardiológiai, hypertonológiai, pszichiátriai, tüdőgyógyászati, szomnológiai, dietetikai és kozmetológiai szakrendelést is folytatnak. Szükséges esetben inhalációs kúrákat is végeznek. A nyugati orvoslás mellett a holisztikus szemlélet jegyében egyes orvosaik alternatív gyógymódokkal (akupunktúra, homeopátia) is foglalkoznak.


Megközelíthetőség

  Hősök tere megálló, M1 metró, autóbusz: 30, 30A, 230, trolibusz 75, 79

Parkolás

  A környező utcákban a parkolás díjköteles (Benczúr utcai parkoló óra tel.száma: 06207633063, 06307633063, 06707633063.), hétköznap 08:00-18:00 között 175 Ft/ óra, az 56-osok terénél, és az Andrássy út melletti szervízutakon a parkolás díjmentes.

Nyitva tartás

  Hétköznap 08:00-20:00

Vélemények

725 értékelés
2020. január
2020. január
Udvarias
nincs
2020. január
Az orvos, nagyon körültekintő, udvarias volt. Mindent elmagyarázott, nem sietett.
Nagyon felháborítónak tartom, hogy a telefonban azt mondták, hogy az első vizsgálat 25 ezer forint, és a fizetéskor 35 ezer forintot számláztak ki! Mondták, hogy UH is volt! Hát szerintem szólni kellett volna előtte! Bele kéne férnie!
2020. január
2020. január
Nincs ilyen
2020. január
A recepciós szuper kedves volt.
nem volt
2020. január
2020. január
Alapos kivizsgálás, minden kérdéseimre teljeskörű választ kaptam.
2019. december
Kényelmes, esztétikus, barátságos.
nem volt
2019. december
A recepciós hölgyek rendkívűl kedvesek
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése