1 713 066 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Liget Egészségközpont

Liget Egészségközpont

1068 Budapest, VI. kerület,
Benczúr utca 43.
(Terézváros)
4.62 | 753 értékelés
Információk a rendelőről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Liget Egészségközpontban előjegyzett időpont foglalások 24 órán belüli lemondása díjköteles.A Liget Egészségközpontban a mozgásszervrendszeri panaszokkal érkező pácienseknek komplex segítséget nyújtanak: fizioterápia, kézsebészet, ortopédia, reumatológia, manuálterápia, gyógytorna, gyógymas...

Tovább olvasom
Liget Egészségközpont

Liget Egészségközpont

Információk a rendelőről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Liget Egészségközpontban előjegyzett időpont foglalások 24 órán belüli lemondása díjköteles.A Liget Egészségközpontban a mozgásszervrendszeri panaszokkal érkező pácienseknek komplex segítséget nyújtanak: fizioterápia, kézsebés...
Tovább olvasom
1068 Budapest, VI. kerület, Benczúr utca 43. (Terézváros)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Liget Egészségközpontban előjegyzett időpont foglalások 24 órán belüli lemondása díjköteles.

A Liget Egészségközpontban a mozgásszervrendszeri panaszokkal érkező pácienseknek komplex segítséget nyújtanak: fizioterápia, kézsebészet, ortopédia, reumatológia, manuálterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, elektroterápia, kineziotape terápia segítségével. A rendelőben lúdtalpbetét készíttetésére, és speciális lúdtalptorna megtanulására is lehetőség van. Gerincferdüléses gyermekek gondozását és speciális Schroth gyógytorna kezelését is végzik. Igény esetén fájdalom csillapító, izomlazító hatású infúziós kezeléseket is alkalmaznak. A mozgásszervi betegellátás mellett belgyógyászati, gasztroenterológiai, immunológiai, allergológiai, kardiológiai, hypertonológiai, pszichiátriai, tüdőgyógyászati, szomnológiai, dietetikai és kozmetológiai szakrendelést is folytatnak. Szükséges esetben inhalációs kúrákat is végeznek. A nyugati orvoslás mellett a holisztikus szemlélet jegyében egyes orvosaik alternatív gyógymódokkal (akupunktúra, homeopátia) is foglalkoznak.


Megközelíthetőség

Hősök tere megálló, M1 metró, autóbusz: 30, 30A, 230, trolibusz 75, 79

Parkolás

A környező utcákban a parkolás díjköteles (Benczúr utcai parkoló óra tel.száma: 06207633063, 06307633063, 06707633063.), hétköznap 08:00-18:00 között 175 Ft/ óra, az 56-osok terénél, és az Andrássy út melletti szervízutakon a parkolás díjmentes.

Nyitva tartás

Hétköznap 08:00-20:00

Vélemények

4.62 az 5-ből
753 értékelés alapján
5 csillag
51 %
4 csillag
49 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.55
Tisztasága 4.79
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.72
Megközelíthetősége 4.53

Részletes vélemények

Márta
2020. március
A rendelés megkezdése előtt már fogadott a doktornő
nem volt
Miklós
2020. március
A DoKtor Úr!
A váró szűk tere, nincs internet elérés, legalábbis nincs róla tájékoztató és a mobil elérés is korlátozott!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
Az egész folyamat egyszerű volt. Nagyon jó az email és telefonos emlékeztetés. Pontos, precíz szervezés után egy nagyon profi ellátásban részesültem.
Nem volt ilyen. A lépcsőházba belépve először nem volt egyértelmű, merre találom a rendelőt. Egy tábla hasznos lenne.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. március
Okés
Katalin
2020. február
Kellemes a volt a hangulat
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
A recepciós hölgy nagyon kedves, segítőkész volt.
Nem volt ilyen tapasztalatom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
Minimális várakozási idő, profi ellátás!
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. február
Nem volt
Zsuzsanna
2020. február
A recepciós hölgy kedves volt, nemcsak velem, hanem egy telefonáló pácienssel is. Korrekt felvilágosítást adott neki. Nem kellett várakoznom.
Gabor
2020. február
Tiszta, rendezett rendelo.
Nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése