963 096 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet

Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet

9330 Kapuvár,
dr. Lumniczer Sándor u. 10.
Információk a rendelőről

Az intézményben különböző szakrendelések kaptak helyet, mint például angiológia, belgyógyászat, bőrgógyászat, diabetológia stb., ezzel ellátva a helyi és Kapuvár vonzáskörzetéből érkező betegeket. Fő profilja az angiológiai rehabilitációs kezelések nyújtása. Telefonszám:96/596-50096/242-224

Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet

Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet

Információk a rendelőről

Az intézményben különböző szakrendelések kaptak helyet, mint például angiológia, belgyógyászat, bőrgógyászat, diabetológia stb., ezzel ellátva a helyi és Kapuvár vonzáskörzetéből érkező betegeket. Fő profilja az angiológiai rehabilitációs kezelések nyújtá...
Tovább olvasom
9330 Kapuvár, dr. Lumniczer Sándor u. 10.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
9330 Kapuvár, dr. Lumniczer Sándor u. 10.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az intézményben különböző szakrendelések kaptak helyet, mint például angiológia, belgyógyászat, bőrgógyászat, diabetológia stb., ezzel ellátva a helyi és Kapuvár vonzáskörzetéből érkező betegeket. Fő profilja az angiológiai rehabilitációs kezelések nyújtása.

Telefonszám:
96/596-500
96/242-224

Megközelíthetőség

A 85-ös számú útról letérve a Dr. Lumniczer Sándor utcára közvetlenül elérhető, a Szent Anna templom szomszédságában.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése