2 487 177 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
M54 Orvosi Rendelők

M54 Orvosi Rendelők

1027 Budapest, II. kerület,
Margit krt. 54. 1. emelet 1.
4.73 | 2040 értékelés
Információk a rendelőről

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli  ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt e...

Tovább olvasom
M54 Orvosi Rendelők

M54 Orvosi Rendelők

Információk a rendelőről

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli  ne induljon el ren...
Tovább olvasom
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves Pacienseink !
Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli  ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt egy hónapban külföldön, hiszen tünetmentes , külföldön járt ember vagy kontaktja által is megfertőződhetett. Sajnálatos tény, hogy sokan a karanténtól való félelem miatt eltitkolják korábbi utazásukat , illetve esetleges vészjelző tüneteiket. Fenti tünetekkel háziorvosát keresse telefonon, aki a további teendőkről tájékoztatja. 
Most döntésünkkel felelősek vagyunk főként idős hozzátartozóink, szomszédaink életéért, egymás egészségéért. Hálásan köszönjük , hogy védik az egészségügyi dolgozókat kérésünk betartásával, hiszen kevesen vagyunk, ha mi megbetegszünk, nehéz a pótlásunk. 
 A konzultáció előtti órákban telefonon keresni fogjuk, egészségi állapotának előszűrése céljából . Szíves megértését és együttműködését hálásan köszönjük , bízunk benne, hogy hamarosan leküzdjük a nehéz idő megpróbáltatásait és a régi rend visszaállása után szeretettel látjuk bármely fül - orr- gégészeti problémája megoldása céljából. 
Az elkövetkező hetekhez kívánok sok erőt, hitet, türelmet, pozitív életszemléletet . Kérem, hogy csak a valós tények alapján tájékozódjon, ne hagyja magát a Facebook egyes bejegyzésein esetlegesen olvasható fals információk alapján megtéveszteni.   Jó egészséget kívánok! Dr. Hunka Rezső vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg a diplomámat. Szakorvosjelöltként vidéken, illetve a budapesti Szent János Kórházban dolgoztam. 1994-ben nyitottam meg magánorvosi rendelőmet. Itt végzek nőgyógyászati vizsgálatot és rákszűrést, amely minden esetben tartalmazza a hüvelyi vagy hasi ultrahang vizsgálatot is. A betegvizsgálatról azonnal lelet készül, s a néhány nap múlva elkészült rákszűrés eredménye honlapunkról letölthető vagy elküldjük e-mailban, postán. A teljes körű nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés mellett nőgyógyászati fertőzések (hüvelygomba, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, HPV, stb.), hüvelyfolyás, méhszájsebek diagnosztizálását és gyógyítását is vállalom. A terhesgondozás szintén teljes körű. A terhesség első heteitől a szülésig tart. Magában foglalja a vizsgálatokat, a rendszeres ultrahang vizsgálatokat és az utolsó hetekben a magzati szívhang regisztrálását (CTG) is. Igény esetén van lehetőség 3-4 dimenziós ultrahangvizsgálat elvégzésére is. Bejelentkezés: +3620/327-4874; +361/225-1795 H-Cs: 8-19, P: 8-14 óráig

Megközelíthetőség

Margit krt 54, első emelet 1. ' Rendelők' feliratú, 1-s kapucsengő /Margit krt-Erőd utca sarok/

Parkolás

Ha parkolni szeretne, a Jurányi utcában talál őrzött parkolót. A parkolási díj óránként 350 ft.

Nyitva tartás

Hétfőtől csütörtökig 8-19h-ig. Pénteken 8-14h-ig.

Vélemények

4.73 az 5-ből
2040 értékelés alapján
5 csillag
66 %
4 csillag
33 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.77
Tisztasága 4.9
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.72
Megközelíthetősége 4.68

Részletes vélemények

Veronika
(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
Az egész vizsgálat menete, az érkezéstől a távozásig kedves és profi munka volt.
-
Szilvi
(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
Kedvenc rendelom hosszu evek ota, soha nem okozott csalodast. Hunka doktor szakertelme, kedvessege, pontossaga a rendelo hangulata , tisztasaga mindig tokeletes.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
A recepciós hölgy és a Doktor Úr is nagyon kedves volt.
-
Bettina
(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
Félve mentem előző helyeken szerzett rossz tapasztalatok miatt. Nagyon kellemesen csalódtam hogy léteznek még lelkiismeretes alapós orvosok!! Nagyon elégedett vagyok ,Doktor úr alapos ,kedves,és érthetően tájekoztatott mindenről Csak ajánlani tudom mindenkinek
Nincs semmilyen kellemetlen tapasztalatom mindennel elegedett voltam
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A barátságos fogadtatás és az orvos profi hozzáállása és tájékoztatása.
-
Fügediné Kovács
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Kedves hozzáállás, szakértelem, mindent elmagyarázott a Doktor Úr, több lehetőséget is felvázolt a problémámra. Nem kellett várni.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A rendelő jól kialakított, tágas és tiszta. A recepciós hölgy nagyon kedves volt.
-
Kornhoffer
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
Kiváló szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Lelkiismeretes, precíz,megbízható.
Nem volt kellemetlen tapasztalat! Kedvesek voltak velem.
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A megadott időben rögtön fogadtak. Kedvesek, határozottak voltak velem.
-
Bettina
(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Mikor beléptem a rendelőbe jó illat, tisztaság és kedves személyzet fogadott. Nem kellett várakoznom sem, az időpontom előtt 5 perccel sorra is jutottam.
-