1 708 869 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mammut Fogászat

Mammut Fogászat

1024 Budapest, II. kerület,
Budapest, Lövő ház u.2-6, Mammut 2, -1em.
Információk a rendelőről

A Mammut Fogászat ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikája.A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban...

Tovább olvasom
Mammut Fogászat

Mammut Fogászat

Információk a rendelőről

A Mammut Fogászat ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikája.A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, g...
Tovább olvasom
1024 Budapest, II. kerület, Budapest, Lövő ház u.2-6, Mammut 2, -1em.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Mammut Fogászat ma Budapest legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikája.

A rendelők exkluzív kiképzése a high-tech világát követi, felvonultatva a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban

Koncepciónk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsuk.

A fogászati rendelőinkben történő szakmai munka minőségét egyetemi oktatói és klinikai gyakorlattal rendelkező fogorvosaink biztosítják.

Úgy gondoljuk, elsődleges feladatunk pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszainak fájdalommentes orvoslása, ezáltal egy olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül.

Fontos számunkra, hogy a rendeléseinket látogatók nálunk biztonságban érezzék magukat, merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és rendelői kontroll iránt akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek panaszaik. Ezek után a ragyogó mosoly elérése valóban nem lehetetlen.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Van, Mammut Bevásárló központban

Nyitva tartás

H-K-Sz: 09-21 Cs-P-Sz: 09-03 V: 09-21

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése