2 933 484 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Manó Dental Gyerekfogászat

Manó Dental Gyerekfogászat

1138 Budapest, XIII. kerület,
Viza utca 9-11A – bejárat a Tom Lantos sétány felől
(Vizafogó)
Információk a rendelőről

A Manó Dental gyermekfogászatot 2020-ban azzal a céllal alapítottuk meg, hogy egy olyan magas színvonalú szakmai közösséget hozzunk létre, ahol mindennap azon dolgozik mindenki – a recepciós kollégáktól a fogászati asszisztenseken át a gyermekfogorvosokig –, hogy a hozzánk ellátogató gyermekek (és természetesen szüleik...

Tovább olvasom
Manó Dental Gyerekfogászat

Manó Dental Gyerekfogászat

Információk a rendelőről

A Manó Dental gyermekfogászatot 2020-ban azzal a céllal alapítottuk meg, hogy egy olyan magas színvonalú szakmai közösséget hozzunk létre, ahol mindennap azon dolgozik mindenki – a recepciós kollégáktól a fogászati asszisztenseken át a gyermekfogorvosokig...
Tovább olvasom
1138 Budapest, XIII. kerület, Viza utca 9-11A – bejárat a Tom Lantos sétány felől (Vizafogó)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Manó Dental gyermekfogászatot 2020-ban azzal a céllal alapítottuk meg, hogy egy olyan magas színvonalú szakmai közösséget hozzunk létre, ahol mindennap azon dolgozik mindenki – a recepciós kollégáktól a fogászati asszisztenseken át a gyermekfogorvosokig –, hogy a hozzánk ellátogató gyermekek (és természetesen szüleik) biztonságban érezhessék magukat, attól a pillanattól kezdve, hogy először belépnek rendelőnkbe. A fogászatban eltöltött sok éves tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy a sikeres kezelés nem csupán a magas szintű orvos-szakmai munka eredménye, hanem az ehhez nélkülözhetetlen kiemelkedő csapatmunkáé is. Fogászatunkon ezért kizárólag olyan szakemberek dolgoznak, akik nemcsak magas szinten tudják és gyakorolják, de szeretik is, amit csinálnak. Értenek a gyermekek nyelvén, és hivatásuk a gyógyítás.

A biztonságot sugárzó környezet megteremtéséhez elengedhetetlen a gyermekek számára is csalogató légkör, ezért egész rendelőnket olyan színesre és játékosra terveztük, hogy a gyerekek esetleges megilletődöttsége azonnal elillanjon, amint hozzánk belépnek, s szívesen jöjjenek legközelebb is, mert nálunk jól érezték magukat.

A Manó Dental csapata a legmodernebb műszerekkel és eszközökkel, valamint a legjobb minőségű fogászati anyagokkal biztosítja kis páciensei számára a szakszerű, igényes ellátást. Bármilyen fogászati probléma esetén, akár az első fogak megjelenésétől várjuk szeretettel gyermekét, hiszen a megelőzés a legfontosabb!

Galéria

Megközelíthetőség

Autóval a Párkány utca 23. számnál érdemes parkolni, onnan 3 perc séta a Tom Lantos sétány. A zóna 8:30-18:00 között fizetős, a 0138-as kódot kell elküldeni sms-ben a megfelelő telefonszámra. Tömegközlekedéssel: 3-as metróval a Dózsa György úti metrómegállóig kell eljönni, onnan 10 perc gyalog, vagy lehet egy megállót még jönni a 75-ös trolibusszal és akkor a Dráva utcai megállónál kell leszállni. Ezen kívül lehet 79-es trolibusszal is jönni, ekkor a végállomásnál, a Kárpát utcánál kell leszállni, és onnan rögtön a Tom Lantos sétányon be tudnak sétálni egészen a rendelőig.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

H-P 08:00-20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -