883 194 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Margit Kórház Pásztó

Margit Kórház Pásztó

3060 Pásztó,
Semmelweis u. 15 - 17.
Információk a rendelőről

Az intézményben számos változás történt az utóbbi években. 2010-ben új szakrendelő került megnyitásra, 2013-ban az új rehabilitációs épület megnyitásával helyet kapott a tüdőgondozó, valamint 2016-ra a kórház műszaki eszközei és berendezései is kicserélődtek. A kórházban Rekreációs Központ is van, lehetőséget nyújtva s...

Tovább olvasom
Margit Kórház Pásztó

Margit Kórház Pásztó

Információk a rendelőről

Az intézményben számos változás történt az utóbbi években. 2010-ben új szakrendelő került megnyitásra, 2013-ban az új rehabilitációs épület megnyitásával helyet kapott a tüdőgondozó, valamint 2016-ra a kórház műszaki eszközei és berendezései is kicserélőd...
Tovább olvasom
3060 Pásztó, Semmelweis u. 15 - 17.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
3060 Pásztó, Semmelweis u. 15 - 17.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az intézményben számos változás történt az utóbbi években. 2010-ben új szakrendelő került megnyitásra, 2013-ban az új rehabilitációs épület megnyitásával helyet kapott a tüdőgondozó, valamint 2016-ra a kórház műszaki eszközei és berendezései is kicserélődtek. A kórházban Rekreációs Központ is van, lehetőséget nyújtva sóterápiás kezelések, masszázs, szauna valamint fitnesz terem használatára.

Telefonszám:
32/561-000
32/460-404

Megközelíthetőség

A kórház Pásztó központjában helyezkedik el, a Hársfa útról a Semmelweis utcába fordulva közveltenül elérhető.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése