322 152 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A kórház Eger és a környező települések lakosainak nyújt egészségügyi ellátást. Nemrégiben került kialakításra a mozgásszervi rehabilitációs osztály, ahol kúraszerű ellátásokat nyújtanak a betegek számára. Telefonszám:36/410-31336/410-816

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A kórház Eger és a környező települések lakosainak nyújt egészségügyi ellátást. Nemrégiben került kialakításra a mozgásszervi rehabilitációs osztály, ahol kúraszerű ellátásokat nyújtanak a betegek számára.

  Telefonszám:
  36/410-313
  36/410-816

Megközelíthetőség

  A kórház Eger központjában a Széchenyi útról közelíthető meg, a Szent Anna templom előtt nyíló Árva köz érintésével.

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése