321 720 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Maternity Nőgyógyászat

Maternity Nőgyógyászat

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Több éves előkészítő munka után 2010. március 1-jén elkezdte működését a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében. Első lépésként a Maternity Ambulanc...
Tovább olvasom
1125 Budapest, XII. kerület, Kútvölgyi út 4. (Kútvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Több éves előkészítő munka után 2010. március 1-jén elkezdte működését a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében.

  Első lépésként a Maternity Ambulancia fogadta a betegeket fizetős szolgáltatásaival megújult igényes környezetben, a Kútvölgyi Rendelőintézet I. emeletén, majd az V. emeleti felújítás után a Maternity Magánklinika fekvőbeteg-osztálya 2010. július 1-jén kezdte meg működését.

  Célunk, hogy a kizárólag magánfinanszírozott betegellátás során nemcsak az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat, hanem megnyugtató ideális körülményeket is biztosítsunk az édesanyák és újszülöttjeik, valamint a gyógyulni vágyó nőgyógyászati betegek számára.

Megközelíthetőség

  A Rendelő a Klinika 1. emeletén található.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  Ingyenesen a Kútvölgyi Klinikai Tömbbel szemben

Vélemények

2018. április
2018. március
2018. március
2018. március
A várakozást leszámítva tényleg minden extra pozitív, messze átlagon felüli.
A várakozás/ csúszás :( . Bár tudom, én is minden kérdésemet feltehetem és kapok választ, ez mindenkit egyformán megillet. Talán érdemes lenne 30 percenként fogadni beteget :)
2018. február
Nem volt negatívum.
2018. február
2018. február
2018. január
Mindenki nagyon közvetlen és segítőkész volt.
2018. január
2018. január
A doktornő nagyon kedves volt (mint mindig), kellemes a klinika hangulata, modern, tiszta.
10 órára volt időpontom gyógyszerfelírásra. A 10:20-ra érkezőt előbb behívták, aki közel egy órát volt bent. Ezért nem értem, hogy minek időpont és miért kérdezik meg, hogy miért jöttem ( a felírás nekem max 5-10 perc volt). Így pluszban ott ültem egy órát.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése