643 506 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Információk a rendelőről


A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos sebészeti beavatkozásokra van lehetőség.

Parkolás

    a Királyhágó Irodaház melletti fizetős parkolóban.

Vélemények

123 értékelés
2020. február
2020. február
2020. február
Előző nap voltam a háziorvosomnál, a káosz ami ott fogadott teljesen sokkolt. Amikor ide érkeztem, egyből jobban éreztem magam pedig még csak a recepciónál jártam.
Számomra a helység ahol a doktornő fogadott túl steril volt, kicsit úgy éreztem magam mint egy kísérleti laborban. Plusz már ruhában is fáztam picit, pláne amikor levettem a ruhámat.
2020. február
Tetszett a rendelő hangulata, letisztult atmoszférája.
Annak ellenére, hogy időpontra jöttem fél órát vártam, mire beszólítottak, pedig nem volt előttem más beteg.
2020. február
A doktornő felkészültsége.
Nem volt.
2020. január
Extra kedves volt, valamint türelmesen és részletesen elmagyarázott mindent ami érdekelt. Csak ajánlani tudom.
-
2020. január
2020. január
2020. január
a kényelmes váró fotelek
több, mint 30 percet kellett várni. Azt hinnénk, hogy egy magán rendelésre időpontra érkezvén időben bejutunk, de sajnos nem. Reggel 9kor is már csúszás volt, én pedig siettem . Már épp indulni akartam, mikor végül behívtak. Sajnálatos.
2020. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése