695 352 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Információk a rendelőről


A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos sebészeti beavatkozásokra van lehetőség.

Parkolás

    a Királyhágó Irodaház melletti fizetős parkolóban.

Vélemények

129 értékelés
2020. március
Nem tájékoztattak arról, hogy a beavatkozást, amiért megyünk, nem fogják elvégezni, ennek ellenére 15ezer Ft-ot kifizettünk.
2020. március
2020. március
A rendelő modern és makulátlan tiszta, a recepciósok segítőkészek és kedvesek.
2020. március
Az emberi hozzáállás, segítségnyújtás az időpont áthelyezésben . Udvariasság.
nem volt
2020. március
2020. február
Azt a szolgáltatást kaptuk amire számítottunk
Nem volt ilyen
2020. február
2020. február
2020. február
Előző nap voltam a háziorvosomnál, a káosz ami ott fogadott teljesen sokkolt. Amikor ide érkeztem, egyből jobban éreztem magam pedig még csak a recepciónál jártam.
Számomra a helység ahol a doktornő fogadott túl steril volt, kicsit úgy éreztem magam mint egy kísérleti laborban. Plusz már ruhában is fáztam picit, pláne amikor levettem a ruhámat.
2020. február
Tetszett a rendelő hangulata, letisztult atmoszférája.
Annak ellenére, hogy időpontra jöttem fél órát vártam, mire beszólítottak, pedig nem volt előttem más beteg.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése