429 354 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Maternity Nőgyógyászat- Királyhágó tér

Információk a rendelőről


A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó tér 8-9. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Maternity Nőgyógyászat megnyitotta második klinikáját a Királyhágó téren. A klinika a Királyhágó Irodaház 1. emeletén található és a már megszokott, magas színvonalon várja régi és leendő pácienseit. A magánklinikán szakorvosi vizsgálatokra és egynapos sebészeti beavatkozásokra van lehetőség.

Parkolás

    a Királyhágó Irodaház melletti fizetős parkolóban.

Vélemények

101 értékelés
2019. október
modern-tiszta
magánrendelés, nem olcsó és még így is vártunk 1 órát
2019. október
2019. október
2019. október
Valóban szép hely, de nekem kicsit ridegnek és gépiesnek tűnt. Azért is foglaltam ott időpontot, hogy felderítsem a terepet, hogy kiderítsem, számomra ideális hely lenne-e.
11:00-re volt időpontom, 10:45-re érkeztem és 11:35-40 körül hívtak be..én is tapasztaltam, hogy más pácienseket elém vettek. A recepciós hölgy nagyon aranyos volt, ő kért elnézést a “csúszás” miatt és hogy ennyit kell várnom..
2019. október
Már reggel fél órás csúszást tapasztaltam.
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. szeptember
2019. szeptember
Kellemes, modern, tágas és tiszta környezet.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2019. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése