1 695 450 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Matos Dental

Matos Dental

1021 Budapest, II. kerület,
Hűvösvölgyi u. 30. 1 em. 3.
(Pasarét)
Információk a rendelőről

A Matos Dental családi fogászat több, mint 50 éves múltra tekint vissza és várja azokat a pácienseket, akik magas színvonalú, fájdalommentes ellátásban szeretnének részesülni a fogászati kezelések alkalmával.  A magánrendelő gyerekbarát, a váróteremben sok játék várja a gyerekeket, a kezelés végén pedig ajándékot kapn...

Tovább olvasom

Matos Dental

Információk a rendelőről

A Matos Dental családi fogászat több, mint 50 éves múltra tekint vissza és várja azokat a pácienseket, akik magas színvonalú, fájdalommentes ellátásban szeretnének részesülni a fogászati kezelések alkalmával.  A magánrendelő gyerekbarát, a váróteremben s...
Tovább olvasom
1021 Budapest, II. kerület, Hűvösvölgyi u. 30. 1 em. 3. (Pasarét)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Matos Dental családi fogászat több, mint 50 éves múltra tekint vissza és várja azokat a pácienseket, akik magas színvonalú, fájdalommentes ellátásban szeretnének részesülni a fogászati kezelések alkalmával. 

A magánrendelő gyerekbarát, a váróteremben sok játék várja a gyerekeket, a kezelés végén pedig ajándékot kapnak a kis hősök. 

A gyermekfogászaton belül lehetőség van:

- barázdazárásra

- tömésre

- iontoforézisre

- Myotrainer készülékek alkalmazására

 

Ezen kívül a magánrendelőben a következő kezelések vehetők igénybe:

- gyökérkezelés

- tömések

- héjak

- koronák

- hidak

- paradontológia, szájhigiénés kezelés

- csapos fogak

- fogsorok

- szájsebészet

- implantáció

- harapás emelő

- lézeres kezelés

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: A Széll Kálmán tértől az 56A vagy a 61-es villamossal 7 megálló a Kelemen László utcáig. Autóval: a Moszkva tértől a Szilágyi Erzsébet fasoron keresztül vagy a Pasaréti úton keresztül is megközelíthető.

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése