883 194 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MDC Klinika

MDC Klinika

1047 Budapest, IV. kerület,
Baross utca 99.
(Újpest)
Információk a rendelőről

Az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központ 2013-as év elején nyitott meg. A cél egy olyan magánklinika létrehozása volt, mely magas szakmai színvonalat nyújt a magánegészségügy, továbbá a diagnosztikai szolgáltatások számos területén, kellemes, exkluzív környezetben. Tágas szakrendelőink a legkorszerűbb orvos...

Tovább olvasom
MDC Klinika

MDC Klinika

Információk a rendelőről

Az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központ 2013-as év elején nyitott meg. A cél egy olyan magánklinika létrehozása volt, mely magas szakmai színvonalat nyújt a magánegészségügy, továbbá a diagnosztikai szolgáltatások számos területén, kellemes, e...
Tovább olvasom
1047 Budapest, IV. kerület, Baross utca 99. (Újpest)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
1047 Budapest, IV. kerület, Baross utca 99. (Újpest)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központ 2013-as év elején nyitott meg. A cél egy olyan magánklinika létrehozása volt, mely magas szakmai színvonalat nyújt a magánegészségügy, továbbá a diagnosztikai szolgáltatások számos területén, kellemes, exkluzív környezetben.

Tágas szakrendelőink a legkorszerűbb orvosi eszközökkel és berendezésekkel lettek felszerelve, valamint a belső terek kialakításakor a barátságos hangulatot helyeztük előtérbe, hogy pácienseink maximális kényelemben és professzionális kiszolgálásban részesüljenek kezeléseik során.

Recepciósaink felkészülten, készséggel állnak az Önök rendelkezéseire, segítenek a megfelelő orvos kiválasztásában, az Ön számára legalkalmasabb időpont egyeztetésében, illetve minden további kérdésben, amely a klinikán való tartózkodás alatt felmerül.

A Klinika teljes területén Wifi rendszerű Internetes kapcsolat működik!

 

Megközelíthetőség

Megközelítés autóval: Váci útról: Duna Plaza-tól megközelítve Megyeri út – Fóti út – Baross utca Dunakeszi irányából: Váci út – Fóti út – Baross utca Fót irányából: MO autópálya – Váci út – Fóti út – Baross utca Klinikánk 35 férőhelyes, zárt magánparkolóval rendelkezik. Megközelítés tömegközlekedéssel: Újpest központ (3-as metró végállomástól): 30, 30A, 230, 147 busszal az Irányi Dániel utcáig. Ellenkező irányból (Megyer): 30, 30A, 230 busszal az Irányi Dániel utcáig.

Parkolás

Saját ingyenes parkoló

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése