755 223 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Med4You - Szülészeti, Nőgyógyászati és Ultrahang Magánrendelő

Med4You - Szülészeti, Nőgyógyászati és Ultrahang Magánrendelő

Med4You - Szülészeti, Nőgyógyászati és Ultrahang Magánrendelő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Med4You Magánrendelő 2008-ban alakult, célja, hogy igényes körülmények között a legmagasabb színvonalú szülészeti-nőgyógyászati ellátást biztosítsa páciensei számára. A szülészeti-nőgyógyászati ellátáson kívül a legmagasabb szintű ultrahang vizsgálatoka...
Tovább olvasom
1073 Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 51. mfszt 4. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Med4You Magánrendelő 2008-ban alakult, célja, hogy igényes körülmények között a legmagasabb színvonalú szülészeti-nőgyógyászati ellátást biztosítsa páciensei számára. A szülészeti-nőgyógyászati ellátáson kívül a legmagasabb szintű ultrahang vizsgálatokat nyújtjuk a minket felkereső várandósok és nőgyógyászati páciensek részére. Az Erzsébet körút egyik legszebb belső udvarral rendelkező patinás épületében a Corinthia szálló mellett, bensőséges hangulatú, igényesen kialakított és felszerelt rendelőnkben várjuk mindazokat a pácienseket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal.

Megközelíthetőség

    4 - 6 villamos Király utcai megálló

Nyitva tartás

    Hétfőn, előzetes bejelentkezés szerint.

Vélemények

431 értékelés
2020. május
2020. május
2020. május
2020. május
2020. május
Az orvos profi és kedves volt, az asszisztens hölgy barátságos, előzékeny
Nem volt
2020. május
2020. május
2020. április
2020. április
Koronavírus idején figyeltek a higéniára illetve hogy egy ember tartózkodjon a váróteremben.Az asszisztensnő kedvessége kiemelkedő.
Nincs térerő a váróban és félhomály van.
2020. április
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése