191 514 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Mediburg Klinika

Mediburg Klinika

Mediburg Klinika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A klinika igazgatója Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész.
1012 Budapest, I. kerület, Lovas út 10.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A klinika igazgatója Dr. Szemerey Balázs István plasztikai sebész.

Megközelíthetőség

  SZÉLL KÁLMÁN TÉRTŐL: Várbusszal elmegyünk a Szentháromság térig. A leszállás után jobbra van a Szentháromság utca, melynek a végén lépcső vezet le a Lovas utcára. Leérkezéskor jobbra kell fordulnunk és megkeressük a 10-es számot. DÉLI PÁLYAUDVARTÓL: Átmegyünk a Vérmezőn és az Attila útra jutunk. Szembe van a Bugát lépcső, mely felvezet a Lovas utcába. Balra fordulunk és megkeressük a 10-es számot. AUTÓVAL: Átjövünk az Erzsébet hídon és ráhajtunk az Attila útra. A Dózsa György térnél jobbra fordulunk a Palota útra. Ezen haladunk felfelé, majd közvetlenül a sorompó előtt balra -csaknem vissza - fordulunk a Lovas utcába. Innen kb. 1 km-re van a klinika a 10-es számnál.

Parkolás

  Van, utcán.

Nyitva tartás

  Hétfő 14-17 Szerda 14-17

Vélemények

2018. január
figyelmesség, diszkréció
nem volt
2017. szeptember
2017. július
aTúl sok volt ahhoz, hogy felsoroljam. Kellemes volt mindig és oldott. Tehát nem csak KIVÁLÓ, hanem SZÁMOMRA TÖKÉLETES !
2016. október
2016. július
2016. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése