328 839 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Medical Point

Medical Point

Medical Point

Információk a rendelőről


A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XIII. kerület frekventált helyén, a Madarász Irodapark földszintjén várja pácienseit.  A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetne...
Tovább olvasom
1138 Budapest, XIII. kerület, Madarás.z Viktor u. 47-49. fszt

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XIII. kerület frekventált helyén, a Madarász Irodapark földszintjén várja pácienseit. 

  A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért az amatőr és profi sportolókon kívül olyan magánszemélyeket is szívesen látnak, akik nagy hangsúlyt fektetnek az egészségük megőrzésére.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: M3 metrópótló busszal a Gyöngyösi utcáig, ezt követően kb. 5 perc séta a Babér utca felé, majd az első kereszteződésnél, a Madarász Viktor utcánál balra.

Parkolás

  utcán + az irodaház előtti parkolóban

Nyitva tartás

  H-P: 8:00-20:00 SZ: 8:00-13:00

Vélemények

58 értékelés
2019. augusztus
Èn elmentem a rendelèsre, de a portáson kívül más nem volt ott. Valószínűleg nem lett lezárva a hosszúhètvègère a foglalási rendszer, így törtènhetett hogy feleslegesen mentem.
2019. augusztus
2019. augusztus
A foglaljorvost.hu-t szeretném értékelni, válasz nélkül nem tudtam elküldeni azt.
2019. július
Tolókocsival is könnyű bejutni!
2019. július
Kiváló orvosi ellátás
A sok várakozás
2019. július
Segitökész és kedves mindenki. Tényleg odafigyelnek mindenre
Nem volt egyenlöre
2019. július
Tisztaság szempontjából tökéletes
Sajnos a doktor úrra 1,5 órát kellett várni, minderről a recepciós hölgyek nem tájékoztattak. A rendelőben indokolatlanul hangosan szólt a rádió.
2019. július
A kellemes környezet.
Nincs!!!
2019. július
2019. július
Nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése