695 391 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medical Point

Medical Point

Medical Point

Információk a rendelőről


A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XIII. kerület frekventált helyén, a Madarász Irodapark földszintjén várja pácienseit.  A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetne...
Tovább olvasom
1138 Budapest, XIII. kerület, Madarás.z Viktor u. 47-49. fszt

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XIII. kerület frekventált helyén, a Madarász Irodapark földszintjén várja pácienseit. 

  A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért az amatőr és profi sportolókon kívül olyan magánszemélyeket is szívesen látnak, akik nagy hangsúlyt fektetnek az egészségük megőrzésére.

Megközelíthetőség

  Tömegközlekedéssel: M3 metrópótló busszal a Gyöngyösi utcáig, ezt követően kb. 5 perc séta a Babér utca felé, majd az első kereszteződésnél, a Madarász Viktor utcánál balra.

Parkolás

  utcán + az irodaház előtti parkolóban

Nyitva tartás

  H-P: 8:00-20:00 SZ: 8:00-13:00

Vélemények

107 értékelés
2020. március
Hideg ivó víz és kávé is volt. Az asszisztensek kedvesen ajánlották a várakozás idejére.
Nem volt.
2020. március
nagy tudású a professzor úr. emberi, segitőkész. a problémámra megtalálta a megoldást, köszönet érte.
nem volt
2020. március
2020. március
2020. március
Nem volt
Majdnem 1 órát vártunk, holott időpontunk volt. Tájékoztatást nem kaptunk, senki nem kérdezte meg hogy kik vagyunk és mit akarunk.. És az említett várakozási idő után nem is mi kerültünk sorra, hanem egy utánunk érkezett hölgy.
2020. február
2020. február
Rendelő energiája
Nem volt
2020. február
2020. február
Igazi profik, emellett nagyon is emberségesek. Ráadásul igazán rugalmasak az időpontokban, ami nekem egy nagy plusz volt, ezúton is köszönöm! Mindenkinek ajánlom!
Nem volt ilyen
2020. február
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése