1 572 546 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medical Point - Tüskecsarnok

Medical Point - Tüskecsarnok

1117 Budapest, XI. kerület,
Bogdánfy u. 10/b
(Lágymányos)
Információk a rendelőről

A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XI. kerületben is, a Tüskecsarnokban várja gyógyulni vágyó pácienseit. A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért az amatőr és profi sportolókon kívül olyan magánszemélyeket is szívesen...

Tovább olvasom
Medical Point - Tüskecsarnok

Medical Point - Tüskecsarnok

Információk a rendelőről

A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XI. kerületben is, a Tüskecsarnokban várja gyógyulni vágyó pácienseit. A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért az amat...
Tovább olvasom
1117 Budapest, XI. kerület, Bogdánfy u. 10/b (Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Medical Point rehabilitációs, diagnosztikai és orvosi központ a XI. kerületben is, a Tüskecsarnokban várja gyógyulni vágyó pácienseit.

A magánklinikán a rehabilitációs kezelések mellett a preventív kezelésekre is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért az amatőr és profi sportolókon kívül olyan magánszemélyeket is szívesen látnak, akik nagy hangsúlyt fektetnek az egészségük megőrzésére.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel: 4-es és 6-os villamos: Petőfi híd, budai hídfő megálló, 4-es metró: Újbuda-központ megállótól 153-as és 212-es busz: Petőfi híd, budai hídfő megálló felől 33-as busz: a Budafoki út megálló felől

Parkolás

Tüskecsarnok saját parkolója.

Nyitva tartás

H-P: 8:00-17:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése