Google+
120 376 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

MEDICOR® Egészségközpont

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a kerületben >>>

Információk a rendelőről

A MEDICOR® Egészségközpont  Budapest és az agglomeráció minden lakójának jó szívvel ajánlja széles körű egészségügyi szolgáltatásait. Kellemes környezetben, kimagasló szakmai felkészültségű szakorvosok és szakdolgozók végzik a személyre szabott vizsgálatokat....

Tovább olvasom >
A

MEDICOR® Egészségközpont

1097 Budapest, IX.kerület, Külső Mester utca 21. (Gubacsidűlő)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A MEDICOR® Egészségközpont  Budapest és az agglomeráció minden lakójának jó szívvel ajánlja széles körű egészségügyi szolgáltatásait. Kellemes környezetben, kimagasló szakmai felkészültségű szakorvosok és szakdolgozók végzik a személyre szabott vizsgálatokat. Egészségközpontunk elsősorban a preventív orvoslásra fókuszál, különös figyelmet fordítunk a megelőzésére, szűrővizsgálatokra. Szűréseink során kiszűrjük a betegségeket és az azt megelőző állapotokat. Pácienseink többféle felnőtt szűrőcsomag közül választhatnak, melyet MEDICOR® Egészségkártya megvásárlásával kedvezményesen vehetnek igénybe. Klinikánkon lehetőség van a bankkártyás fizetésre is!

Megközelíthetőség

54, 55 busz - Boráros tértől a Külső Mester utca megállónál leszállva.

Parkoló

Intézményünk jól megközelíthető, nagy ingyenes gépkocsi parkolási lehetőséggel rendelkezik az Egészségközpont előtt kijelölt parkoló helyen.

Nyitvatartás

H-P 08.00 - 19.00 óra között
Sz 09.00 - 12.00 óra között

Vélemények

9 értékelés

„Kedves fogadtatás.”

,

„Urológus orvosnál voltam, kicsit izgultam, de a szimpatikus és segítőkész szakszemélyzetnek köszönhetően megnyugodtam. ”

(nem regisztrált felhasználó),

„A jó légkör.”

„Semmi.”

,

„Kellemes környezet, kedves személyzet. Autóval kiválóan megközelíthető.”

,

„Elsősorban az éves labor vizsgálatok volt esedékes,és rátaláltam erre a klinikára( szerencsére)-segítő készek voltak nagyon.Mindig is nehezen tudtak megszúrni,ezért is mentem félve,pedig nem kellett volna. Szerencsémre egy nagyon kedves asszisztenst fogtam ki ( Judit),Hálás vagy...”

Végig olvasom
(nem regisztrált felhasználó),

„Egy percig sem várattak, kedvesség,segítőkéség. Pontos felvilágosítás.”

(nem regisztrált felhasználó),

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig