748 995 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

MediMOM Egészségközpont

MediMOM Egészségközpont

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A MediMOM Egészségközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy magánrendelőjükben nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül tudják fogadni a pácienseket. Az Egészségközpont 20 szakterületen belül biztosít magas szakmai színvonalú, egyé...
Tovább olvasom
1112 Budapest, XII. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A MediMOM Egészségközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy magánrendelőjükben nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül tudják fogadni a pácienseket.

  Az Egészségközpont 20 szakterületen belül biztosít magas szakmai színvonalú, egyénre szabott ellátást.

  A baba és gyermekbarát váróteremben a legkisebbeket külön játszósarokkal várják, ezzel is oldva az esetleges félelmet a gyermekekben. 

Megközelíthetőség

  A MediMOM Egészségközpont a Budapesti Kongresszusi Központ közelében található, autóval is könnyen megközelíthető. BKV-val: Déli Pályaudvartól 17-es villamossal a Csörsz utcáig, majd pár perc séta Déli Pályaudvartól 140A busszal 3 megálló a BAH csomópontig, onnan kb. 8 perc séta Móricz Zsigmond körtértől 17-es villamossal 7 megálló a BAH csomópontig, majd kb. 8 perc séta

Parkolás

  utcán

Nyitva tartás

  Hétfő - Csütörtök: 8:00-20:00 Péntek: 8:00-16:00

Vélemények

2018. február
A hozzáállás.
2017. november
2017. november
2017. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése