1 165 536 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MediMOM Egészségközpont

MediMOM Egészségközpont

1112 Budapest, XII. kerület,
Hegyalja út 100.
(Sashegy)
Információk a rendelőről

A MediMOM Egészségközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy magánrendelőjükben nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül tudják fogadni a pácienseket. Az Egészségközpont 20 szakterületen belül biztosít magas szakmai színvonalú, egyénre szabott ellátást. A baba és gyermekbarát váróteremben a legk...

Tovább olvasom

MediMOM Egészségközpont

Információk a rendelőről

A MediMOM Egészségközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy magánrendelőjükben nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül tudják fogadni a pácienseket. Az Egészségközpont 20 szakterületen belül biztosít magas szakmai színvonalú, egyé...
Tovább olvasom
1112 Budapest, XII. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1112 Budapest, XII. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Részletes adatok

Bemutatkozás

A MediMOM Egészségközpont 2003-ban nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy magánrendelőjükben nyugodt körülmények között, sorban állás nélkül tudják fogadni a pácienseket.

Az Egészségközpont 20 szakterületen belül biztosít magas szakmai színvonalú, egyénre szabott ellátást.

A baba és gyermekbarát váróteremben a legkisebbeket külön játszósarokkal várják, ezzel is oldva az esetleges félelmet a gyermekekben. 

Megközelíthetőség

A MediMOM Egészségközpont a Budapesti Kongresszusi Központ közelében található, autóval is könnyen megközelíthető. BKV-val: Déli Pályaudvartól 17-es villamossal a Csörsz utcáig, majd pár perc séta Déli Pályaudvartól 140A busszal 3 megálló a BAH csomópontig, onnan kb. 8 perc séta Móricz Zsigmond körtértől 17-es villamossal 7 megálló a BAH csomópontig, majd kb. 8 perc séta

Parkolás

utcán

Nyitva tartás

Hétfő - Csütörtök: 8:00-20:00 Péntek: 8:00-16:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.8
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 3.8
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése