421 146 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medmis Intézet - Győr

Medmis Intézet - Győr

Medmis Intézet - Győr

Információk a rendelőről


A Medmis Intézet 1991-óta áll a gyógyítás szolgálatában. Elsősorban funkcionális betegségek gyógyításával foglalkozunk speciális, az intézetben kidolgozott egyedi technológiákkal. Igyekszünk a szervezet saját szabályozó rendszereit optimális állapotba hoz...
Tovább olvasom
9022 Győr, Teleki László út 53.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A Medmis Intézet 1991-óta áll a gyógyítás szolgálatában. Elsősorban funkcionális betegségek gyógyításával foglalkozunk speciális, az intézetben kidolgozott egyedi technológiákkal. Igyekszünk a szervezet saját szabályozó rendszereit optimális állapotba hozni, hogy a legtermészetesebb módon következzen be a gyógyulás.

    Az IBR-SYSTEM interdiszciplináris technológiával gyógyítunk. A szervezet felborult funkcionális szabályozó rendszereit állítjuk helyre,ezzel a betegségek valódi, háttér okait szüntetjük meg. Kiváló gyógyulási eredményeink a 29 év tapasztalatán és a csúcstechnológiák alkalmazásán alapulnak.

Parkolás

    A ház előtt van parkolási lehetőség.

Vélemények

13 értékelés
2019. szeptember
Kedvesség és segítőkészség az orvos és az asszisztencia részéről. Érdemes volt felkeresnem a rendelőt.
Jó hírt közöltek
2019. április
Kedvesek voltak és segítőkészek!
2018. szeptember
2018. február
2018. január
Barátságos fogadtatás, pontosság.
2018. január
2017. szeptember
2017. július
2016. augusztus
figyelmesség
2015. szeptember
Segítőkészség, barátságosság, meglepett, hogy mennyire sokan vannak, sok volt a visszatérő beteg.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése