878 913 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Medmis Intézet - Győr

Medmis Intézet - Győr

9024 Győr,
Kert u.4.
(16)
Információk a rendelőről

***FELHÍVJUK KEDVES PÁCIENSEINK FIGYELMÉT, HOGY A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZOTT!ÚJ CÍM: 9024, GYŐR, KERT U.4.***A Medmis Intézet 1991-óta áll a gyógyítás szolgálatában. Elsősorban funkcionális betegségek gyógyításával foglalkozunk speciális, az intézetben kidolgozott egyedi technológiákkal. Igyekszünk a szervezet saját sza...

Tovább olvasom
Medmis Intézet - Győr

Medmis Intézet - Győr

Információk a rendelőről

***FELHÍVJUK KEDVES PÁCIENSEINK FIGYELMÉT, HOGY A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZOTT!ÚJ CÍM: 9024, GYŐR, KERT U.4.***A Medmis Intézet 1991-óta áll a gyógyítás szolgálatában. Elsősorban funkcionális betegségek gyógyításával foglalkozunk speciális, az intézetben kid...
Tovább olvasom
9024 Győr, Kert u.4.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
9024 Győr, Kert u.4.

Részletes adatok

Bemutatkozás

***FELHÍVJUK KEDVES PÁCIENSEINK FIGYELMÉT, HOGY A RENDELŐ CÍME MEGVÁLTOZOTT!ÚJ CÍM: 9024, GYŐR, KERT U.4.***


A Medmis Intézet 1991-óta áll a gyógyítás szolgálatában. Elsősorban funkcionális betegségek gyógyításával foglalkozunk speciális, az intézetben kidolgozott egyedi technológiákkal. Igyekszünk a szervezet saját szabályozó rendszereit optimális állapotba hozni, hogy a legtermészetesebb módon következzen be a gyógyulás.

Az IBR-SYSTEM interdiszciplináris technológiával gyógyítunk. A szervezet felborult funkcionális szabályozó rendszereit állítjuk helyre,ezzel a betegségek valódi, háttér okait szüntetjük meg. Kiváló gyógyulási eredményeink a 30 év tapasztalatán és a csúcstechnológiák alkalmazásán alapulnak.

Parkolás

Rendelő előtt.

Vélemények

16 értékelés
2020. március
2020. február
2019. november
Nyugalmas légkör.
Nem volt.
2019. szeptember
Kedvesség és segítőkészség az orvos és az asszisztencia részéről. Érdemes volt felkeresnem a rendelőt.
Jó hírt közöltek
2019. április
Kedvesek voltak és segítőkészek!
2018. szeptember
2018. február
2018. január
Barátságos fogadtatás, pontosság.
2018. január
2017. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése