2 376 924 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Menta Egészségközpont

Menta Egészségközpont

1126 Budapest, XII. kerület,
Brassai Sámuel u. 16.
(Németvölgy)
4.28 | 714 értékelés
Információk a rendelőről

Az Ortopéd Klinika ortopéd sebészeinek és gyógytornászainak magánrendelése Budapesten, a Mom Park szomszédságánan (1126 Budapest Brassai Sámuel u. 16.) lévő ortopédiai magánrendelésen – az Ortopéd Klinika szakorvosai, kiválóan képzett gyógytornászaikkal azon dolgoznak, hogy a Páciensek különböző mozgásszervi betegsége...

Tovább olvasom
Menta Egészségközpont

Menta Egészségközpont

Információk a rendelőről

Az Ortopéd Klinika ortopéd sebészeinek és gyógytornászainak magánrendelése Budapesten, a Mom Park szomszédságánan (1126 Budapest Brassai Sámuel u. 16.) lévő ortopédiai magánrendelésen – az Ortopéd Klinika szakorvosai, kiválóan képzett gyógytornászaikkal...
Tovább olvasom
1126 Budapest, XII. kerület, Brassai Sámuel u. 16. (Németvölgy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Az Ortopéd Klinika ortopéd sebészeinek és gyógytornászainak magánrendelése

Budapesten, a Mom Park szomszédságánan (1126 Budapest Brassai Sámuel u. 16.) lévő ortopédiai magánrendelésen – az Ortopéd Klinika szakorvosai, kiválóan képzett gyógytornászaikkal azon dolgoznak, hogy a Páciensek különböző mozgásszervi betegségek miatt kialakult akut és krónikus fájdalmai mielőbb megszűnjenek és mielőbb visszatérhessenek a fájdalommentes életbe és élvezhessék a korlátok nélküli mozgás és a sport adta örömöket.

Milyen ortopédiai problémák esetén tudnak segíteni?

Szakorvosaik az ortopédia közel teljes spektrumát magas színvonalon művelik, így betegeik az ahhoz legjobban értő specialistához fordulhatnak veleszületett és szerzett mozgásszervi panaszaikkal. Külön szakember foglalkozik a gyermekkori ortopédiai betegségekkel, a váll-, a csípő-, és a térdpanaszokkal, valamint a mozgásszervi daganatokkal és a kéz betegségeivel. A Páciensek rövid várakozási idővel tudnak időpontot foglalni szakorvosaikhoz, gyógytornászaikhoz a foglaljorvost oldalán.

Kezdetektől napjainkig

Dr. Skaliczki Gábor és Dr. Perlaky Tamás 2007-ben alapította és vezeti azóta is a Menta Ortopédiai Egészségközpontot szakorvos kollégáikkal, gyógytornászaikkal együtt. Az alapításnál céljuk az volt, hogy igényes környezetben, tapasztalt szakemberek irányításával teremtsenek lehetőséget Pácienseiknek várakozás nélkül a gyógyulásra

  • komplex ortopédiai ellátással;
  • szakorvos irányítása mellett végzett gyógytornával;
  • masszázzsal és manuálterápiával.

Galéria

Megközelíthetőség

> a 17, 61, 61B villamosokkal érkezve a Csörsz utcai megállónál, > a 139, 140, 140A, 212 autóbuszokkal a Tartsay Vilmos utcai megállónál, > a 110-es, 112-es autóbusszal érkezve a Sirály utcai megállónál > a 105-ös buszról a Királyhágó úti megállónál kell leszállni.

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Autóval az épületig be lehet jönni. A környező utcákban fizetős parkolás lehetséges, de általában kevés szabad parkolóhely található, ezért a MOM park mélygarázsát javasoljuk parkolásra, ahonnan a legfelső szinten jobbra kilépve lehet megközelíteni a Menta Egészségközpontot.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig, 09:00-20:00.

Vélemények

4.28 az 5-ből
714 értékelés alapján
5 csillag
32 %
4 csillag
63 %
3 csillag
2 %
2 csillag
1 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 4.35
Tisztasága 4.64
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 4.48
Megközelíthetősége 4.23

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. június
Közvetlen a MOM mellett, könnyen megközelíthető. Hangulatos kis rendelő, váróterem.
-
Dóra
2022. június
Az időpont betartása, a jó megközelítés (az oldal erre vonatkozó tanácsai, pl. a parkolásra)
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Nagyon kedves es profi volt az orvos. A hozzaallasa is nagyon jo volt.
-
Krisztina
2022. május
Dr. Skaliczki profizmusa kedvessége udvariassága embersége lenyügöző! Az asszsztensek segitőkészek kedvesek nagyon! Örömmel megyek ide mindig! Köszönöm szépen munkájukat! 👍
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Nagyon kedves és segítőkész volt a recepciós hölgy.
-
Zita
2022. május
Nagyon kedves es segit o kesz volt a reception holgy
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. május
Kedves, segítőkész recepciós kolléganők, tisztaság, kulturált környezet.
-
Krisztina
2022. március
Nagyon szép helyre költözött a Menta, közvetlenül a Mom Park mellé. A recepciós hölgy profi módon irányított, pár perc várakozás után pedig bejutottam orvosomhoz, aki korábban a vállamat műtötte. Komoly szaktekintélyű orvos, és mégis emberséges (!), a gyógytornász pedig nagyon sok hasznos tanáccsal ellátott a rehabilitáció idejére. Csak ajánlani tudom a központot!
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2022. január
Mikor bementünk a váróba, és a recepciós hölgy észrevette, hogy a barátnőm járókerettel van, akkor a magas székről udvariasan, de rögtön felállított egy urat, hogy ő le tudjon oda ülni.
-
Balázs
2021. október
-
Nagyon nehezen találtam meg az egészségközpontot, mivel a házszám nem volt kiírva sem ott sem a környező házakon, hiába voltam ott az utcában. Könnyen hihetné az ember, hogy a MOM központban van valahol elrejtve.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése