143 223 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Mentaház Magánorvosi Központ - Székesfehérvár

Mentaház Magánorvosi Központ - Székesfehérvár

Mentaház Magánorvosi Központ - Székesfehérvár

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


15 szakterülettel, megelőző szűrővizsgálatokkal, kiváló, kórházi háttérrel rendelkező  orvosokkal, várakozásmentes ellátással várjuk pacienseinket. Barátságos környezetben, korszerű eszközparkkal kínálunk komplex egészségügyi szolgáltatást Székesfehérvár...
Tovább olvasom
8000 Székesfehérvár, Nagy László utca 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    15 szakterülettel, megelőző szűrővizsgálatokkal, kiváló, kórházi háttérrel rendelkező  orvosokkal, várakozásmentes ellátással várjuk pacienseinket.

    Barátságos környezetben, korszerű eszközparkkal kínálunk komplex egészségügyi szolgáltatást Székesfehérváron, az Öreghegy kapujában.

Parkolás

    Az épület előtt.

Vélemények

2015. november
2014. április
2014. április
2014. április
2014. április
Szép rendelő.
Ilyen NEM volt!
2014. március
2014. március
Kedvesség,figyelmesség, gyorsaság.
-------------
2014. március
Nem volt.
2014. március
2014. március
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése