883 122 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mobil Ultrahang-Dunaharaszti

Mobil Ultrahang-Dunaharaszti

2230 Dunaharaszti,
Dunaharaszti, Damjanich u. 23.
Információk a rendelőről

Cégünk 2009-ben alakult. Vállalkozásunk megalapításakor alapvető céljaink között elsőként azt fogalmaztuk meg, hogy az általunk végzett szolgáltatásokat szeretnénk a lehetőségekhez képest minél könnyebben elérhetővé tenni a hozzánk forduló paciensek részére, mind a vizsgálatok végzésének időpontja, mind a helyszínének...

Tovább olvasom
Mobil Ultrahang-Dunaharaszti

Mobil Ultrahang-Dunaharaszti

Információk a rendelőről

Cégünk 2009-ben alakult. Vállalkozásunk megalapításakor alapvető céljaink között elsőként azt fogalmaztuk meg, hogy az általunk végzett szolgáltatásokat szeretnénk a lehetőségekhez képest minél könnyebben elérhetővé tenni a hozzánk forduló paciensek részé...
Tovább olvasom
2230 Dunaharaszti, Dunaharaszti, Damjanich u. 23.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület
2230 Dunaharaszti, Dunaharaszti, Damjanich u. 23.

Részletes adatok

Bemutatkozás

Cégünk 2009-ben alakult. Vállalkozásunk megalapításakor alapvető céljaink között elsőként azt fogalmaztuk meg, hogy az általunk végzett szolgáltatásokat szeretnénk a lehetőségekhez képest minél könnyebben elérhetővé tenni a hozzánk forduló paciensek részére, mind a vizsgálatok végzésének időpontja, mind a helyszínének megválasztása szempontjából. 

A mobilitást képviseljük, ami azt jelenti, hogy jól szervezetten, előjegyzés alapján, a páciens igényeit figyelembe véve előre egyeztetett időben és helyszínen tudunk szolgáltatni.

Munkatársaink nagy tapasztalattal és speciális tudással rendelkeznek az egyes szakmai- és vizsgálati területeket tekintve. Gyermekradiológusaink gyermekkórházi tapasztalattal végeznek újszülöttkori szűréseket és gyermek ultrahangvizsgálatokat. Felnőtt ultrahangvizsgálatok tekintetében neuroradiológusunk és szonográfusaink magas szakmai tudással, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Ultrahangvizsgálatainkat felső kategóriás, hordozható, 2016-os eSAOTE MyLab Gamma készülékkel végezzük. 

 A rendelő  a magánorvosi rendelő emeleti részén található.

Megközelíthetőség

A rendelő Pest felől a Fő útról balra az Erzsébet utcára kanyarodva, majd a Vörösmarty balra fordulva, a dunaharaszti Baptista Imaház szomszédságában található a magánorvosi rendelő emeleti részén található.

Parkolás

utcán

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése