512 214 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
MOM Szent Magdolna Magánkórház

MOM Szent Magdolna Magánkórház

MOM Szent Magdolna Magánkórház

Információk a rendelőről


A MOM Szent Magdolna Magánkórházban prémium kategóriás magánorvosi szakellátást kínálunk. Magánklinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül, az orvosi szakma nemzetközileg elismert képviselői várják a pácienseket, sebészeti részlegünkön a legkorszerűb...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A MOM Szent Magdolna Magánkórházban prémium kategóriás magánorvosi szakellátást kínálunk. Magánklinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül, az orvosi szakma nemzetközileg elismert képviselői várják a pácienseket, sebészeti részlegünkön a legkorszerűbb műtéti technikákat alkalmazva, fürdőszobás, légkondicionált, budai hegyekre néző szobai elhelyezéssel állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

Megközelíthetőség

    A rendelő a MOM Park II. emeletén található. M2-es metróval, 59-es és 61-es villamossal könnyen megközelíthető.

Parkolás

    A MOM Park mélygarázsában biztosított a parkolási lehetőség.

Vélemények

253 értékelés
2019. november
2019. november
2019. november
2019. november
Minden villámgyorsan megy. A bejelentkezés és az elszámolás a vizsgálat után. Nem kell várakozni. A doktornő szinte percre pontosan az előjegyzés szerinti időben hívott be.
Nem volt ilyen!
2019. november
2019. október
Tisztasag.
Eltévedtem a mélygarázsba n ...Nem egyértelmű elsőre a megközelítés...
2019. október
Minden rendben ment.
Nincs volt ilyen.
2019. október
2019. október
2019. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése