282 024 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
MOM Szent Magdolna Magánkórház

MOM Szent Magdolna Magánkórház

MOM Szent Magdolna Magánkórház

Információk a rendelőről


A MOM Szent Magdolna Magánkórházban prémium kategóriás magánorvosi szakellátást kínálunk. Magánklinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül, az orvosi szakma nemzetközileg elismert képviselői várják a pácienseket, sebészeti részlegünkön a legkorszerűb...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás u. 53.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    A MOM Szent Magdolna Magánkórházban prémium kategóriás magánorvosi szakellátást kínálunk. Magánklinikánkon előjegyzés alapján, várakozás nélkül, az orvosi szakma nemzetközileg elismert képviselői várják a pácienseket, sebészeti részlegünkön a legkorszerűbb műtéti technikákat alkalmazva, fürdőszobás, légkondicionált, budai hegyekre néző szobai elhelyezéssel állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

Megközelíthetőség

    A rendelő a MOM Park II. emeletén található. M2-es metróval, 59-es és 61-es villamossal könnyen megközelíthető.

Parkolás

    A MOM Park mélygarázsában biztosított a parkolási lehetőség.

Vélemények

235 értékelés
2019. július
2019. június
2019. május
minden O.K.
nem volt
2019. május
2019. május
2019. május
2019. május
Szép, tiszta, modern kulturált rendelő
Nehezen találtam meg a kórházat, emiatt késtem, ennyi idővel kevesebb jutott a rendelésre, mert utánam már már jött a következő beteg.
2019. május
Empatikus, bizalmat ébresztő orvosi hozzáállás, minden kérdésemet föltehettem.
2019. május
2019. május
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése