1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mozgáskontroll Központ

Mozgáskontroll Központ

1134 Budapest, XIII. kerület,
Lőportár utca 9-13.
Információk a rendelőről

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.   Arra tör...

Tovább olvasom

Mozgáskontroll Központ

Információk a rendelőről

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzul...
Tovább olvasom
1134 Budapest, XIII. kerület, Lőportár utca 9-13.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.

 

Arra törekszünk, hogy a legcélratörőbb vizsgálatokat és a leginkább hatékony kezeléseket találjuk meg Önnek! Sikeres gyógyulásának, javulásának alapja szakmai felkészültségünk és munkatársaink közvetlensége. Minket az Ön pozitív visszajelzése visz előre, ezért keressük mindig a leginkább megfelelő terápiákat.

 

Legyen szó akut mozgásszervi panaszról, porckorongsérvről, derékfájásról, műtét utáni rehabilitációról, sportsérülésről, illetve ezeket megelőzendő preventív kezelésről, a Mozgáskontroll Központban megtalálja a legjobb megoldást.

Megközelíthetőség

Lehel tértől 10, a Dévai utca villamosmegállótól 4 perc sétára.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése