2 913 009 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Mozgáskontroll Központ

Mozgáskontroll Központ

1134 Budapest, XIII. kerület,
Lőportár utca 9-13.
Információk a rendelőről

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.   Arra tör...

Tovább olvasom
Mozgáskontroll Központ

Mozgáskontroll Központ

Információk a rendelőről

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzul...
Tovább olvasom
1134 Budapest, XIII. kerület, Lőportár utca 9-13.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Mozgáskontroll Központ empatikus, kedves és szakmailag kitűnő szakemberei mindenkit várnak, akinek mozgásszervi panaszai vannak, vagy egyszerűen fontos az egészsége. Munkatársaink területükön ismert és elismert szakemberek, akik együtt, egymással konzultálva igyekeznek végigkísérni Önt a gyógyulás útján.

 

Arra törekszünk, hogy a legcélratörőbb vizsgálatokat és a leginkább hatékony kezeléseket találjuk meg Önnek! Sikeres gyógyulásának, javulásának alapja szakmai felkészültségünk és munkatársaink közvetlensége. Minket az Ön pozitív visszajelzése visz előre, ezért keressük mindig a leginkább megfelelő terápiákat.

 

Legyen szó akut mozgásszervi panaszról, porckorongsérvről, derékfájásról, műtét utáni rehabilitációról, sportsérülésről, illetve ezeket megelőzendő preventív kezelésről, a Mozgáskontroll Központban megtalálja a legjobb megoldást.

Megközelíthetőség

Lehel tértől 10, a Dévai utca villamosmegállótól 4 perc sétára.

Akadálymentes

Igen

Nyitva tartás

H-P: 8:00 - 20:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -