597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Nagyatádi Kórház

Nagyatádi Kórház

Nagyatádi Kórház

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


A Nagyatádi Kórház 1976-ban került átadásra, biztosítva ezáltal Belső-Somogy lakosainak ellátását. Az intézménynek egy telephelye van: a Pulmonológia a városban található meg. A pszichiátriai rehabilitóciós központot az utóbbi években helyezték át a közpo...
Tovább olvasom
7500 Nagyatád, Bajcsy-Zs. u. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  A Nagyatádi Kórház 1976-ban került átadásra, biztosítva ezáltal Belső-Somogy lakosainak ellátását. Az intézménynek egy telephelye van: a Pulmonológia a városban található meg. A pszichiátriai rehabilitóciós központot az utóbbi években helyezték át a központi kórházba.

  Telefonszám:
  82/504- 400
  82/351-035

Megközelíthetőség

  A 681-es számú útról a Beregszászi utcába kanyarodva, majd a Bajcsy-Zsilinszky utcába fordulva érhető el.

Vélemények

1 értékelés
2020. január
A Kováts fö orvos urnak a viselkedése aztán a Tunyogi főorvosnak a viselkedése valaminta röntgenben tett látogatásom alkalmával az röngenes úri ember viselkedése ez mind mind kész csoda lehet valami tanultak köszönettel selmeczi zsolt 2020.01.20
a wc papir hiánya
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése