1 713 078 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Napfény-háza Orvos és Természetgyógyászati Rendelő

Napfény-háza Orvos és Természetgyógyászati Rendelő

1139 Budapest, XIII. kerület,
Budapest, Csata utca 27.
Információk a rendelőről

Tevékenységünk célja, hogy a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésével, a valódi gyógyulás útjára segítsük betegeinket. Tüneti terápia helyett a betegség okainak megszüntetésére törekszünk, az általunk ismert alternatív lehetőségekkel. Minden esetben igyekszünk a legmegfelelőbb módszert alkalmazni, segítve ezzel...

Tovább olvasom

Napfény-háza Orvos és Természetgyógyászati Rendelő

Információk a rendelőről

Tevékenységünk célja, hogy a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésével, a valódi gyógyulás útjára segítsük betegeinket. Tüneti terápia helyett a betegség okainak megszüntetésére törekszünk, az általunk ismert alternatív lehetőségekkel. Minden esetb...
Tovább olvasom
1139 Budapest, XIII. kerület, Budapest, Csata utca 27.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Tevékenységünk célja, hogy a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtésével, a valódi gyógyulás útjára segítsük betegeinket. Tüneti terápia helyett a betegség okainak megszüntetésére törekszünk, az általunk ismert alternatív lehetőségekkel. Minden esetben igyekszünk a legmegfelelőbb módszert alkalmazni, segítve ezzel betegeink öngyógyító mechanizmusának működését.
Meggyőződésünk, amelyet sok-sok tapasztalat is igazol, hogy a testi tünetek hátterében mindig fellelhetők azok a lelki fájdalmak, amelyek feldolgozatlanul akár évekig is megbetegítő tényezőként szerepelnek életünkben.
Tevékenységünkkel azt a tudatos fejlődést kívánjuk elősegíteni, amellyel a gondolkodásmód pozitív irányba terelhető, és a negatív életesemények kevésbé fájdalmasan élhetők meg. Ez a folyamat tanulható, ezért fontosnak tartjuk munkánkban a tanítást is.

Parkolás

van, az utcán ingyenes

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése