1 581 948 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred

NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred

8230 Balatonfüred,
Balatonfüred
Információk a rendelőről

Egészség hálapénz nélkül! A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak. Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók betegség tartamának lerövidítését, megszüntetését vagy éppen megel...

Tovább olvasom
NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred

NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred

Információk a rendelőről

Egészség hálapénz nélkül! A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak. Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók b...
Tovább olvasom
8230 Balatonfüred, Balatonfüred

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egészség hálapénz nélkül! A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak. Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók betegség tartamának lerövidítését, megszüntetését vagy éppen megelőzését tartjuk legfőbb feladatunknak. Célunk az egészségmegőrzés és gyógyítás hatékonyságának növelése. Pácienseink és orvosaink naponta tapasztalják, hogy ilyen módon milyen sokra képes a technika emberséggel, megértéssel és odafigyeléssel kiegészítve. Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok, terapeuták barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. A NaturMed Egészségügyi Centrum szakorvosai, terapeutái több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvos szakmai területeken.  Praxisközösségünk a járóbeteg szakellátás területén nyújt teljeskörű ellátást. A NaturMed Egészségügi Centrum az EMBER-t, a maga valóságában és egészében tekinti és a test, a lélek és szellem egységében holisztikus szemlélettel kezeli. 

Parkolás

A NaturMed Egészségügyi Centrum előtt található parkoló.

Nyitva tartás

8:00 - 17:00

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése