Google+
142 500 Sikeres foglalás!

Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig

NaturMed Egészségügyi Centrum - Balatonfüred

(0)

Orvosaink szakterületenként

Sajnos ebbe a rendelőbe jelenleg nem tudunk Neked időpontot biztosítani, de több kiváló orvosunk rendel a közelben, válogass közülük!
További orvosok a településen >>>

Információk a rendelőről

Egészség hálapénz nélkül! A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak. Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók betegsé...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Egészség hálapénz nélkül! A NaturMed Egészségügyi Centrumban nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak. Az Egészségügyi Centrumhoz fordulók betegség tartamának lerövidítését, megszüntetését vagy éppen megelőzését tartjuk legfőbb feladatunknak. Célunk az egészségmegőrzés és gyógyítás hatékonyságának növelése. Pácienseink és orvosaink naponta tapasztalják, hogy ilyen módon milyen sokra képes a technika emberséggel, megértéssel és odafigyeléssel kiegészítve. Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok, terapeuták barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. A NaturMed Egészségügyi Centrum szakorvosai, terapeutái több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvos szakmai területeken.  Praxisközösségünk a járóbeteg szakellátás területén nyújt teljeskörű ellátást. A NaturMed Egészségügi Centrum az EMBER-t, a maga valóságában és egészében tekinti és a test, a lélek és szellem egységében holisztikus szemlélettel kezeli. 

Parkoló

A NaturMed Egészségügyi Centrum előtt található parkoló.

Nyitvatartás

8.00 - 17.00

Vélemények

0 értékelés

Jelenleg nincs vélemény, légy te az első!

Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig