2 300 106 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csiba László PhD - Neurológus

Dr. Csiba László PhD

5.00 | 15 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Csiba László PhD neurológus, pszichiáter szakorvos magánrendelése. A Debreceni Egyetem professzora 25 éven át a Neurológia Klinika igazgatója, az MTA doktora. A kölni Max-Planck intézetben három, Japánban egy, Franciaországban félévet töltött. Kü...

Tovább olvasom
Dr. Csiba László PhD - Neurológus

Dr. Csiba László PhD

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Csiba László PhD neurológus, pszichiáter szakorvos magánrendelése. A Debreceni Egyetem professzora 25 éven át a Neurológia Klinika igazgatója, az MTA doktora. A kölni Max-Planck intézetben három, Japánban egy, Franciaországban félévet töltött. Külföldi tapasztalatait felhasználva az ország egyik vezető stroke-köz...

Tovább olvasom
Pesti Mozgásszervi Magánrendelő P70
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csiba László PhD neurológus, pszichiáter szakorvos magánrendelése.

A Debreceni Egyetem professzora 25 éven át a Neurológia Klinika igazgatója, az MTA doktora.

A kölni Max-Planck intézetben három, Japánban egy, Franciaországban félévet töltött. Külföldi tapasztalatait felhasználva az ország egyik vezető stroke-központjává fejlesztette klinikáját, mely nemzetközileg elismert oktatási központ, német, holland és japán orvosok kutatóhelye. Több külföldi egyetem vendégprofesszora, az Európai Neuroszonológiai Társaság korábbi elnöke, jelenleg a Magyar Neurológiai Társaság elnöke. Hallgatói nyolcszor választották az év oktatójának. Számos kitüntetés (Francis Crick, Szentgyörgyi Albert díj a Magyar Köztársaság Lovagrendje) birtokosa. 2016 óta a Magyar Tudományos Akadémia tagja.

Debrecen városa 2018-ban Pro Urbe díjjal tüntette ki. Fő érdeklődési területe az agyi keringészavarok (stroke) de foglalkozik a neurológia  tárgykörébe tartozó egyéb betegségekkel is. Két, főleg orvoslással foglalkozó, novelláskötetet írt, „Kérem boncoljanak fel” és „Akit a Nagy Víz elsodort” címmel. Az előbbit lefordították, angol, német, román és szerb nyelvre.  

Specializáció

 • Stroke kezelése
 • Strokeon átesett és érbetegség fokozott veszélyében élő páciensek,
 • Egyéb neurológiai eredetű betegségek kezelése
 • Fejfájás

Tanulmányok

 • 2015 Vascularis neurológia orvosi licenc vizsga
 • 2014 Neurosonológia orvosi licenc vizsga
 • 1985 pszichiátria szakvizsga
 • 1980 neurológia szakvizsga
 • 1976 Debreceni Orvostudományi Egyetem- általános orvos

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anna
2022. február
Dr Csiba László profi! Türelmes, odafigyelő, kedves. A mai világban nem ez a jellemző.
-
Katalin
2022. január
Több.mint fél éve vannak nálam a leleteim, mutatgattam több orvosnak is, de csak dr. Csiba László vett észre valamit, aminek a további kivizsgálása reményt ad arra, hogy többször nem kapok strókot.
-
Mónika
2021. november
-
Magas szintű szakmai tudás és profizmus. A legjobb kezekben vagyok.
Ágnes Csilla
2021. november
A doktor úr, Dr. Csiba László, nagyon kedves ember. Empatikus, alapos, megértő és készséges. Elintézte a debreceni vizsgálatokat azonnal telefonon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
brigitta
2021. november
Nagyon kedves türelmes Doktor! A segítő szándék azonnal érezhető. Korrektül,èrthetően elmagyarázza a problèmát,és a lehetséges megoldásokat. Tisztelettel:Halasz Brigitta
-
J. Lászlóné
2021. október
Nagyon kedvesen, segítőkészen fogadtak. Dr. Csiba László neurológus nagyon alaposan megvizsgált, és mindent megtett, hogy a kórházban minél előbb fogadjanak. Maximálisan meg vagyok elégedve, tiszta, érthető magyarázatot kaptam. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
N. Erzsébet
2021. október
A Csiba Professzor Úr alaposságával, gondos állapotfelmérésével, nem utolsósorban empátiájával és kedvességével, jól látható segítőszándékával nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon bízom benne!
-
Lili
2021. június
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, gyorsan kaptunk időpontot. A professzor úr nagyon kedves, alapos és magas szaktudással rendelkezik. :-)
Nem volt.
Tiborné
2021. február
Közvetlenség, minden tekintetben emberi bánásmód.
Nem volt
A. Tiborné
2020. december
Kedves fogadtatás, gyors segítőkész közreműködés, meggyugtató tájékoztatás.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése