321 990 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Pest

BMM- Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő – Pest

Információk a rendelőről


Amennyiben mozgásszervi problémáiról orvosi szakemberrel szeretne konzultálni, klinikánk kitűnő választás lehet Önnek. Rendelőnkben reumatológiai, idegsebészeti, neurológiai, traumatológóiai, és ortopéd szakorvosi kezelések mellett gyógytorna, fizikoteráp...
Tovább olvasom
1133 Budapest, XIII. kerület, Pannónia utca 70. (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

    Amennyiben mozgásszervi problémáiról orvosi szakemberrel szeretne konzultálni, klinikánk kitűnő választás lehet Önnek. Rendelőnkben reumatológiai, idegsebészeti, neurológiai, traumatológóiai, és ortopéd szakorvosi kezelések mellett gyógytorna, fizikoterápia, gyógymasszázs, valamint egyéb rehabilitációs kezelésekre is van lehetőség. Orvos és gyógytornász szakembereink a szakma legismertebbjei közé tartoznak.  Specializációnk a gerincbántalmak, sérvek műtét nélküli gyógyítása.

Parkolás

    A bejárat előtt az utcán van parkolási lehetőség, fizetős övezetben.

Nyitva tartás

    H-CS 8:00-20:00 P: 8:00-19:00

Vélemények

205 értékelés
2019. augusztus
2019. július
Tisztaság, megközelíthetőség.
Kicsi a rendelő várója és káosz volt. A recepciósnak egyszerre több dolga volt (túlterheltnek tűnt) így pl az orvos azt hitte még nem érkeztünk meg a rendelésre. Kb 20 perces csúszás amiről tájékoztatást nem kaptunk. Emailben teljesen más összeget írtak a vizsgálatról mint ami a honlapon volt (persze a drágábbat kellett fizetni.) Szóvá tettem, a válasz: hát ennyi.
2019. július
Kedves, barátságos légkör.
Nem volt ilyen.
2019. július
Tiszta mosdó.
Utcára nyíló, szűk váró.
2019. július
2019. július
2019. június
2019. június
a pontosság - időben érkeztem / fogadtak
-
2019. június
Hogy oda értem.
A hőség
2019. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése