2 300 097 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Horváth Sándor - Neurológus

Dr. Horváth Sándor

4.90 | 96 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horváth Sándor számtalan problémára tud neurológusként segítséget nyújtani. Diagnosztizálja például a sclerosis multiplexet (SM), amely egy autoimmun betegség. Az immunrendszer ilyenkor idegenként azonosítja a szervezet saját anyagait és megtámadja...

Tovább olvasom
Dr. Horváth Sándor - Neurológus

Dr. Horváth Sándor

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Horváth Sándor számtalan problémára tud neurológusként segítséget nyújtani. Diagnosztizálja például a sclerosis multiplexet (SM), amely egy autoimmun betegség. Az immunrendszer ilyenkor idegenként azonosítja a szervezet saját anyagait és megtámadja azokat, elsősorban a központi idegrendszert, az agyat és a gerincve...

Tovább olvasom
Budai Mozgásszervi Magánrendelő
1111 Budapest, XI. kerület, Budafoki út 15. (Újbuda, Lágymányos)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Horváth Sándor számtalan problémára tud neurológusként segítséget nyújtani. Diagnosztizálja például a sclerosis multiplexet (SM), amely egy autoimmun betegség. Az immunrendszer ilyenkor idegenként azonosítja a szervezet saját anyagait és megtámadja azokat, elsősorban a központi idegrendszert, az agyat és a gerincvelőt. Tünetei lehetnek: kettőslátás, látás romlás, egyensúly-bizonytalanság, hosszan tartó zsibbadás. Emellett a stroke-on átesett betegeket is szakszerűen gondozza, széleskörűen látja el a betegséggel járó vizsgálatokat, teszi meg a szükséges egészségügyi lépéseket. Akkor is érdemes hozzá fordulnod, ha valami problémád van, aminek nem tudod a pontos okát (pl.: szédülsz, sokat fáj a fejed, a nyakad vagy a derekad). Dr. Horváth biztosan tud segíteni, feltárja probléma neurológiai okát, és gondos terápiával megszünteti azt! A Doktor Úr különböző járászavarok, ideggyulladások, túlmozgások, bénulások differenciális diagnosztikáját, feledékenység okának felderítését, valamint Parkinson-kór gyógyítását is vállalja.

Dr.Horváth Sándor 18 éves kor felett várja a betegeit.

Specializáció

 • stroke (agyérbetegségek, szélütés, gutatütés)
 • stroke veszélyeztetettség megállapítása, kiegészítő vizsgálatok megszervezése
 • stroke-on átesett betegek gondozása
 • társuló betegségek átvizsgálásának irányítása, a kezelés ellenőrzése
 • derék- és nyakfájdalmak
 • feledékenység okának felderítése
 • bénulások differenciális diagnosztikája
 • különböző túlmozgások
 • Parkinson betegség
 • ideggyulladások
 • járászavar
 • fejfájás
 • oki diagnózis felállítása, a diagnosztikus vizsgálatok megszervezése
 • szédülés
 • rendszeres ellenőrzés, életmódi tanácsok
 • sclerosis multiplex

Vélemények

4.9 az 5-ből
96 értékelés alapján
5 csillag
91 %
4 csillag
8 %
3 csillag
1 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.92
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.85
Megfelelő volt az ellátásod? 4.84

Részletes vélemények

Zsófia
2022. március
A Doktor Úr nagyon alapos, elsősorban a gyökérokot keresi. Minden eshetőséget figyelembe vesz, semmi nem kerüli el a figyelmét. Szakmailag nagyon felkészült, mindent alaposan körbejár és közérthetően elmagyaráz. Igazán jó kezekben érezhettem magam. Nincs olyan kérdés, amit ne lehetne feltenni a Doktor Úrnak, és még humora is van. 🙂 Teljes mértékben elégedett voltam, pedig nagyon féltem a vizsgálattól.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. november
A doktor úr valóban nagyon alapos, mindenre kiterjedően egy komplex vizsgálatot végzett és teljes egészében alkotott véleményt. Nem sietett, valóban mindenre részletesen figyelt. Köszönöm.
-
F. Erzsébet
2021. október
Figyelmes, mindenre kiterjedő szakorvosi vizsgálatban volt részem.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
A doktor úr nagyon türelmesen elmagyarázta édesanyám problémáját, és felvilágosítást adott, amit eddig máshol nem kaptunk meg.
Sajnos nagyon szomorú híreket kaptunk.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
Nagyon alapos a doktor úr, hasznos tanácsokat kaptam és tényleg rendesen megvizsgált, 1 órát legalább bent voltam nála, míg más helyeken általában negyed óra alatt “letudnak”. Ajánlom.
Nem volt
Ferenc
2021. június
Mindenképpen sokat számított hogy nem 30 perc hanem 75 perc egy vizsgálat amiből majdnem 90 lett ráadásul úgy, hogy 10. Percben tudta, nincs neurológiai problémám,de teljesen ki vizsgált. Elég nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik úgy éreztem.
Konkrétan ilyet nem tudok.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
A doktor úr alapos, felkészült.
-
Sandor
2021. május
Teljeskoru es alapos konzultacio es kivizsgalas
Nem volt ilyen, mindennel elegedett voltam
Brigitta
2021. április
A vizsgálat nagyon alapos volt. Mindent elmondhattam az orvosnak, nem éreztem úgy, hogy siettetve lennék. Számomra nagyon pozitív volt, hogy ilyen sok időt szánnak 1 betegre.
Nem volt.
magdolna
2021. március
Alapossag
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése