597 030 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

Dr. Migléczi György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

68 éves vagyok. Szakvizsgáim: pszichiátria, neurológia, addictológia, pszichiátriai rehabilitáció. Budapesten dolgoztam a pszichoterápia, mentálhygiéné, ideggyógyászati és pszichiátriai osztály, idegszakrendelő, krízisosztály és addiktológiai rehabilit...

Specializáció

  • Többet foglalkoztam lelki konfliktusokkal, alkoholbetegséggel.
  • https://doctor.foglaljorvost.hu/Rating/

Tovább olvasom
Csányi Rendelő
1072 Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, VII. kerület, Csányi utca 7. I/12.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

68 éves vagyok. Szakvizsgáim: pszichiátria, neurológia, addictológia, pszichiátriai rehabilitáció. Budapesten dolgoztam a pszichoterápia, mentálhygiéné, ideggyógyászati és pszichiátriai osztály, idegszakrendelő, krízisosztály és addiktológiai rehabilitációs osztály területén. Osztályvezető helyettesként mentem nyugdíjba 2013-ban.

Specializáció

  • Többet foglalkoztam lelki konfliktusokkal, alkoholbetegséggel.
  • https://doctor.foglaljorvost.hu/Rating/

Kórházi háttér

  • Korábbi munkatársaimtól kapok osztályos segítséget.

Tagságok

  • Orvosi Kamara, Magyar Pszihiátriai Társaság, Aktív Analitikus Pszihoterapeuták Egyesülete.

Vélemények

253 értékelés
2020. január
2020. január
2020. január
2020. január
2019. december
2019. december
A doktor úr nagyon közvetlen, barátságos volt, jó benyomást keltett. Hozzáállása megkönnyítette a procedúrát. Látszott, hogy mekkora szakmai tapasztalattal rendelkezik.
2019. december
A doktor úr egy mosolygós arcú és személyiségű, alapos ember. Minden részletre figyel és esetemben például felvállalta, hogy összetettnek tűnő problémám szálait kibogozza. Nem fél, de egy órát szánt rám, sőt többet is szánt volna, ha nekem nem kellett volna elmennem. Ráadásul a vizsgálat végén nem kért vizitdíjat, amelyre eddig még nem volt példa!
Várnom kellett a lefoglalt időponthoz képest. Később megtapasztaltam, hogy a doktor úr nem az időt nézi, hanem segíteni próbál a betegein. Az ilyen orvos manapság ritka mint a fehér holló.
2019. december
Csak hozzá járok, szerintem ő a legjobb. Nagyon figyelmes, ért hozzá. Rövid időn belül mindig tud fogadni. Én nagyon szeretem.
Nincs ilyen.
2019. november
A doktor úr rögtön fogadott, amikor mentem hozzá. Igazán figyelmes és segítőkész volt, mindent részletesen elmagyarázott. A kérdéseimre pontosan, szakszerűen és bőven válaszolt. Látszik, hogy óriási tapasztalattal rendelkezik. Abszolút beteg centrikus. Kedves és őszintén érdeklődő személyisége van. Mindenkinek, aki küszködik valamilyen problémával bátran ajánlom őt neki!
nem volt
2019. november
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése