1 764 408 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Neuroplastics Klinika

Neuroplastics Klinika

1037 Budapest, III. kerület,
Montevideo u. 7.
(Újlak)
4.00 | 1 értékelés
Információk a rendelőről

Három pillére van a munkánknak (diagnosztika, terápia és tartós aktivitási program). 3 teamben vagyunk (szakorvosi/szakpszichológusi, mozgásterápia és beteg koordináció). 3 dologról döntünk diagnosztikailag azonnal: akut fájdalom, krónikus (neuroplasztikus fájdalom szindróma, NPF) vagy egyéb reumatológiai, ortopédiai...

Tovább olvasom

Neuroplastics Klinika

Információk a rendelőről

Három pillére van a munkánknak (diagnosztika, terápia és tartós aktivitási program). 3 teamben vagyunk (szakorvosi/szakpszichológusi, mozgásterápia és beteg koordináció). 3 dologról döntünk diagnosztikailag azonnal: akut fájdalom, krónikus (neuroplaszti...
Tovább olvasom
1037 Budapest, III. kerület, Montevideo u. 7. (Újlak)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Három pillére van a munkánknak (diagnosztika, terápia és tartós aktivitási program).

3 teamben vagyunk (szakorvosi/szakpszichológusi, mozgásterápia és beteg koordináció).

3 dologról döntünk diagnosztikailag azonnal: akut fájdalom, krónikus (neuroplasztikus fájdalom szindróma, NPF) vagy egyéb reumatológiai, ortopédiai zavar.

3 része van a diagnosztikának: szakorvosi vizsgalat, komplex neuropátiás tényező és mentális állapot diagnosztika, műszeres vizsgálat.

3 részből áll a NPF szindróma terápiája: Szakorvosi ellátás, Neurofarmakológiai kezelés és Komplex Neuroedukáció és Mozgásterápia.

Megközelíthetőség

Szentendrei hév, 17-es, 19-es, 41-es villamos, 29-es, 111-es, 165-ös busszal.

Akadálymentes

Igen

Vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
100 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 3
Megközelíthetősége 3

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése