2 289 186 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Csákó Bence - Nőgyógyász

Dr. Csákó Bence

4.93 | 19 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csákó Bence szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése. 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ezt követően kezdtem el szülészet-nőgyógyászat szakképzésemet. A szakirányban való döntésemet döntően befoly...

Tovább olvasom
Dr. Csákó Bence - Nőgyógyász

Dr. Csákó Bence

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Csákó Bence szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése. 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ezt követően kezdtem el szülészet-nőgyógyászat szakképzésemet. A szakirányban való döntésemet döntően befolyásolta, hogy olyan szakmám lehessen, ahol komplex kihívások elé kell...

Tovább olvasom
Dimenzió Orvosi Klinika
2040 Budaörs, Lomnici köz 19.
Pálma Egészségügyi Központ
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 44. magasfszt. 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Csákó Bence szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt magánrendelése.

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd ezt követően kezdtem el szülészet-nőgyógyászat szakképzésemet. A szakirányban való döntésemet döntően befolyásolta, hogy olyan szakmám lehessen, ahol komplex kihívások elé kell néznem nap mint nap ( endokrinológia, asszisztált reprodukció, meddőségi kivizsgálás, krónikus fájdalmak kezelése, mikrobiológia,  genetika, sebészeti technikák, onkológia, ultrahang diagnosztika, várandósgondozás, neonatológia), illetve a befektetett munka élményként feltöltsön hétköznapjaimban. Úgy gondolom a szülészet-nőgyógyászat ezen kritériumokat és elvárásokat teljes mértékben megtestesíti.

2015-ben a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem rezidens képzésemet, és mint klinikai centrum speciális betekintést nyerhettem az extrém koraszülés ellátásba, az onkológiai betegek szakszerű gondozásába, a magas kockázatú terhesek kezelésébe, a napjainkban egyre inkább aktuális genetikai tanácsadásokba és illetve a meddőségi ambulancián a mindennapos protokolláris kivizsgálásába, az endometriosistól szenvedő páciensek sok multidiszciplináris ( már társszakmák bevonását is igénylő)  sokszor műtéti megoldásaiba.

2016-ban az Uzsoki Utcai Kórház Urológiai Osztályán dolgoztam bő egy évig. Az urológia talán a nőgyógyászathoz legközelebb eső szakterület, ide tartozik az általános kombinált (húgyúti és hüvelyi) fertőzések kezelése, a hüvelyen keresztül végzendő incontinentia-szalag műtétek (TVT, TOT) illetve méhsüllyedés esetén a sacrocolpopexiás műtétek. Ezen intézményben a szalagműtétek elvégzésére nagy számban volt lehetőségem, illetve ezen páciensek urodynámiás utánkövetésében is.

2017 és 2021 között a szolnoki Hetényi Kórházban illetve a Budapesti Jahn Ferenc Délpesti Kórházban dolgoztam szakorvos aspiránsként. A két centrumkórháznak köszönhetően kiemelkedő esetszámra tettem szert, mind ambuláns, mind fekvőbeteg ellátásban. Ezen két helyen kezdtem el foglalkozni a hysteroscopos ( operatív vagy diagnosztikus méhtükrözés) vizsgálatokkal, a diagnosztikus és operatív laparaszkópiával ( myomás illetve endometriosis sebészet) és a nőgyógyászati onkológiával.

 

A 2021 márciustól létrejövő új egészségügyi jogviszonyt is figyelembe véve a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozom főállású orvosként a hét szinte minden napján elérhetően. 2019-óta rendelek és operálok az intézetben, és óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy fiatalként a szakmai elit tagjai között dolgozhatok és tanulhatok nap mint nap. A jogrendszernek megfelelően a fogadott orvosi rendszer jogilag itt teljes formában megengedett, szülészeti illetve nőgyógyászati műtétjeimet itt vállalom, vagy ha a beteg érdeke úgy kívánja, itt biztosítom akár specialistákkal együtt a megfelelő betegellátást.

Az alábbi problémákkal lehet hozzám fordulni:

Nőgyógyászat

 • Általános nőgyógyászati vizsgálat
 • Méhnyakszűrés
 • STD, nőgyógyászati fertőzések kezelése
 • Nőgyógyászati ultrahang
 • IOTA pontrendszer vizsgálat: petefészek és méhfüggelék speciális vizsgálata
 • Meddőségi kivizsgálás
  • hormonvizsgálatok
  • petevezeték átjárhatóság lombik program tervezés előtt ( HyCoSy, chromopertubatio)
  • citogenetikai eltérések diagnosztikájának megszervezése
  • haematológiai kivizsgálás megszervezése
  • endometriosis diagnosztika- beleértve a mélyen infiltráló endoemtriosist
  • Polycystás ovarium syndroma kivizsgálás
  • habituális vetélés kivizsgálása
 • Incontintentia vizsgálat biztosítása, TVT,TOT szalag beültetés
 • Myomák korszerű kezelése és műtéti megoldása
 • Laparaszkópos, hüvelyi és nyitott hasi műtétek
  • méhtükrözés
  • hastükrözés
  • endometriosis
  • myomasebészet
  • conisatio
  • terhességmegszakítás
  • egészségügyi curettage ( fr.abrasio)
  • méhkivétel

Várandósgondozás

 • Magas illetve alacsony kockázatú graviditás
 • Tájékozódó ultrahang vizsgálat ( biometria-súlybecslés, áramlásvizsgálat)
 • Fogadott orvosként szülés levezetése

Specializáció

 • Várandósgondozás
 • Általános nőgyógyászati vizsgálatok
 • Laparaszkópos, hüvelyi és nyitott hasi műtétek

Tanulmányok

 • 2015 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

4.93 az 5-ből
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.89
Megfelelő volt az ellátásod? 4.89

Részletes vélemények

Nikolett
2022. március
Szakmailag felkészült, kommunikatív, segítőkész, kedves, udvarias doktor úr! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
Anna
2022. február
Figyelem, türelem és kedvesség az orvos és az asszisztens részéről is.
-
Lili
2021. december
Nagyon kedves, figyelmes volt a doktor úr, minden kérdésünkre választ kaptunk.
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. november
Veszélyeztetett terhességem alatt jártam a Doktor úrhoz, akiben egy szakmailag rendkívül igényes, és alapos orvost ismerhettem meg. Komplex módon, a társbetegségeimet is figyelembe véve kísérte terhességemet. A vizsgálatok során partnerként kezelt, mindig volt lehetőségem kérdezni és rendszerint a friss nemzetközi és hazai szakirodalmi adatokat ismertetve, érthetően és türelmesen válaszolt. Természetes közvetlensége segített oldani a vizsgálati szituációból adódó feszengést.
-
Zsuzsanna
2021. október
Bence nagyon ember központú orvos, és igyekszik mindig hatékony megoldást találni a problémákra
-
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. június
A Doktorúr nagyon nyugodt, kellemes kisugárzású ember, abszolút nem éreztem magam kellemetlenül egyszer sem, segítőkész, kérdésekre tökéletesen kielégítő válaszokat tud adni. Szakmailag is nagyon precíz. Egyszóval csak ajánlani tudom.
-
Anna
2021. április
A doktor úr végigkísérte a várandósságomat és a szülésemet is ő vezette le. Figyelmes, érdeklődő, lelkiismeretes. Sok nőgyógyásznál jártam már, de ilyen pozitív tapasztalatom sehol sem volt eddig. Neki köszönhetem, hogy teljes lelku nyugalomban, biztos kezekben érezhettem magam a szülésnél és a terhesség alatt is. Mindenkinek ajánlom a doktor urat.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
Fiatalos lenduletes. Az ujitasokkal tisztaba levo. Turelmes orvos nagy szakertelemmel.csak ajanlani tudom.
-
Anita
2021. március
A legjobb orvos, akivel valaha találkoztam. Szakmailag és emberileg is a maximumot nyújtja.
-
Varga B. Viktória
2021. március
Férjemmel angolul,kisfiammal olaszul , velem magyarul ,azaz három nyelven beszélt velünk...a..szuperdoki.. A lényeg; két proffal egy éve szenvedtem,a fiatal Bence doki 2 hónap alatt megoldotta a problémámat...örökké hálás leszek...
Nem volt ilyen
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése