1 018 371 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Czuczor Petra - Nőgyógyász

Dr. Czuczor Petra

(22)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Czuczor Petra vagyok szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt. Fiatal felnőttként az egyetemi évek alatt körvonalazódott számomra, hogy orvosként nem választhatok más szakterületet, csak a szülészet-nőgyógyászatot. Úgy gondolom, ez a szakma nem csak az...

Tovább olvasom
Dr. Czuczor Petra - Nőgyógyász

Dr. Czuczor Petra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Czuczor Petra vagyok szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt. Fiatal felnőttként az egyetemi évek alatt körvonalazódott számomra, hogy orvosként nem választhatok más szakterületet, csak a szülészet-nőgyógyászatot. Úgy gondolom, ez a szakma nem csak az önmagában rejlő szépségek miatt áll közel a szívemhez. Hivatás tekin...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Czuczor Petra vagyok szülész-nőgyógyász szakorvosjelölt. 

 

Fiatal felnőttként az egyetemi évek alatt körvonalazódott számomra, hogy orvosként nem választhatok más szakterületet, csak a szülészet-nőgyógyászatot. Úgy gondolom, ez a szakma nem csak az önmagában rejlő szépségek miatt áll közel a szívemhez.  Hivatás tekintetében itt találtam meg a helyem. Olyan kórházban indultam el a pályán, ahol szerencsére rövid idő alatt is rengeteget tanulhattam. 

Szívesen ismerek meg új várandósokat. A kilenc hónap alatt kialakulhat közöttünk egy olyan orvos-páciens kapcsolat, mely alapján a kismama bizalmával megtisztelve átélheti a várandósság és a szülés élményeit aggodalom nélkül. 

A nőgyógyászati rendelések alkalmával örömmel tapasztalatom, hogy a páciensek korlátok nélkül osztják meg velem kérdéseiket, panaszaikat. Kiemelten fontos ezen alkamakkor, hogy megfelelő időt szánjunk a találkozásra. A cél az, hogy minden hozzám forduló hölgy aggodalmait eloszlatva, nyugodt szívvel távozzon a rendelésről, bízva abban, hogy nőgyógyászati problémáival a jövőben is bátran jelentkezhet nálam. 

Hivatástudatunknak megfelelően alapvető jelentősége van a segítségnyújtás szándékának. Tudomáshoz mérten igyekszem minden engem felkereső páciensnek a számára legjobb utat találni az egészségügy labirintusában. 

 

Salus aegroti suprema lex esto. A beteg érdeke a legfőbb törvény. 

Specializáció

  • - éves cytológiai vizsgálat elvégzése
  • - visszatérő nőgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése
  • - fogamzásgátlás tanácsadás
  • - várandósgondozás

Tanulmányok

  • 2015 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

22 értékelés
2020. október
2020. október
2020. október
2020. október
2020. október
Nagyon kedves volt a Doktornő, elmondott mindent, amit tudni szerettem volna.
2020. október
Doktornő minden kérdésemre válaszolt, figyelmes. Úgy vette le a rákszűrést, hogy meg sem éreztem. Máskor is voltam nála csak kórházi körülmény között és kommentálja amit csinál, így megnyugtató.
2020. október
2020. szeptember
2020. szeptember
2020. szeptember
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése