4 228 047 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Daróczi Petronella - Nőgyógyász

Dr. Daróczi Petronella

5.00 | 9 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Daróczi Petronella szülész-nőgyógyász szakorvos jelölt magánrendelése. „Célom, hogy a pácienseim biztonságban érezzék magukat, igyekszem együttérző légkört teremteni, amiben nyíltan tudnak beszélni a problémáikról.” Dr. Daróczi Petronella vagyok,...

Tovább olvasom
Dr. Daróczi Petronella - Nőgyógyász

Dr. Daróczi Petronella

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Daróczi Petronella szülész-nőgyógyász szakorvos jelölt magánrendelése. „Célom, hogy a pácienseim biztonságban érezzék magukat, igyekszem együttérző légkört teremteni, amiben nyíltan tudnak beszélni a problémáikról.” Dr. Daróczi Petronella vagyok, szülész-nőgyógyász. Gyerekkoromtól orvos szerettem volna lenni, d...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Daróczi Petronella szülész-nőgyógyász szakorvos jelölt magánrendelése.

 

„Célom, hogy a pácienseim biztonságban érezzék magukat, igyekszem együttérző légkört teremteni, amiben nyíltan tudnak beszélni a problémáikról.”

 

 

Dr. Daróczi Petronella vagyok,

szülész-nőgyógyász.

 

 

Gyerekkoromtól orvos szerettem volna lenni, de a hatodéves gyakorlat során a születéssel való találkozás volt az a meghatározó élmény számomra, ami a szülészet nőgyógyászat felé terelt. Olyan megható szülésélmények érnek a munkám során, amik folyamatos visszatöltődést biztosítanak.

 

A nőgyógyászati sebészet széles spektruma érdekel, különös tekintettel a vaginális műtétekre. A későbbiekben urogynecologiával szeretnék foglalkozni, ami a méhsüllyedés, a hólyagsérv, a végbélsérv, a vizelettartási zavarok, valamint szüléssel összefüggő gátsérülések kezelését foglalja magában.

 

Fontosnak tartom, hogy szakmai felkészültségem naprakész legyen. Ehhez folyamatosan tanulmányozom a legaktuálisabb tudományos eredményeket, rendszeresen részt veszek különféle szakmai fórumokon, tudományos konferenciákon.

 

Hiszek abban, hogy a kismamák várandósságélménye javítható

 

A várandósgondozásban szeretnék egy kicsit többet nyújtani az általános elvárhatónál. Jelenleg például egy kismamák számára szóló kinesio tape tanfolyamot végzek, hogy segíteni tudjak a terhességgel járó panaszok (derékfájdalom, egyenes hasizmok szétnyílása, terhességi csíkok, végtagvizesedés) enyhítésében.

 

Szeretném, ha nem csak a kötelezően elvégzett vizsgálatokról szólna a várandósgondozás, ezért mindent megteszek azért, hogy javítsak a terhesség megélésének élményén.

 

Nyitott gondolkodás, bizalmi légkör

 

A munkámban azt tartom a legmotiválóbbnak, amikor érzem a hálát a páciensek részéről, és így tudom, hogy segíteni tudtam valakinek. Kifejezetten szeretek köszönőüzeneteket, leveleket kapni – nagyon feltölt ezek olvasása 😊

 

Célom, hogy a pácienseim biztonságban érezzék magukat, és nőként igyekszem megteremteni azt az együttérző légkört, amiben nyíltan tudnak beszélni a problémáikról.

 

Kifejezetten nyitott, liberális gondolkodásúnak tartom magamat. Szívesen látom a rendelőben az LMBTQ közösség tagjait is.

 

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?

 

  • általános nőgyógyászati vizsgálat, nőgyógyászati ultrahang
  • szűrővizsgálatok (rákszűrés, nemi betegségek, HPV)
  • fogamzásgátlás tanácsadás, spirálfelhelyezés
  • fertőzések, vérzészavarok kezelése
  • terhességmegállapítás, várandósgondozás

 

Akár kollégákhoz, akár a társszakmák képviselőihez is gond nélkül fordulok, ha interdiszciplináris megközelítést igényel a probléma.

 

 

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, foglaljon hozzám időpontot bátran!

 

 

Specializáció

  • Nőgyógyászati panaszok diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2020 - Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Dr. Daróczi Petronella vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A Doktornő rendkívül aranyos és türelmes, mindent érthetően elmagyaráz, válaszol az összes kérdésre.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
A doktornő elmondhatatlanul kedves, alapos és emelett közvetlen. Jó hangulatban telt a vizsgálat és mindent türelmesen elmagyarázott, messze a legjobb nőgyógyász, akinél eddig jártam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. május
Empatikus, emberi hozzáállás, minden kérdésemre készségesen válaszolt. Nem kaptam számonkérő megjegyzéseket kimaradt vizsgálatok miatt, így határozottan motiválva érzem magam, hogy most behozzam alemaradásaimat.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom, a legkellemetlenebb a kenetvétel, de ez elkerülhetetlen. Még ez is nagyon figyelmesen zajlott, a doktornő elnézést kért a kellemetlenségért.

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A doktornő nagyon kedves volt, részletesen tájékoztatott mindenről, minden kérdésemre kaptam választ.
-

(ellenőrzött értékelés)
2024. március
A Doktornő, nagyon figyelmes, alapos és emelett nagyon kedves volt. Minden kérdésemre válaszolt és érthetően tájékoztatott mindenről.
-