1 257 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Dóka Júlia - Nőgyógyász

Dr. Dóka Júlia

(2)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dóka Júlia szülész-nőgyógyász magánrendelése. A Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát 2016-ban. A szülészet – nőgyógyászat iránt már a tanulmányaim kezdetétől érdeklődtem, és - ugyan sokszor megpróbáltak lebeszélni róla - az évek...

Tovább olvasom
Dr. Dóka Júlia - Nőgyógyász

Dr. Dóka Júlia

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Dóka Júlia szülész-nőgyógyász magánrendelése. A Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát 2016-ban. A szülészet – nőgyógyászat iránt már a tanulmányaim kezdetétől érdeklődtem, és - ugyan sokszor megpróbáltak lebeszélni róla - az évek során biztossá vált, hogy ezt ez utat választom. Két dolgot szerete...

Tovább olvasom
Uránia Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Dóka Júlia szülész-nőgyógyász magánrendelése.
A Semmelweis Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát 2016-ban. A szülészet – nőgyógyászat iránt már a tanulmányaim kezdetétől érdeklődtem, és - ugyan sokszor megpróbáltak lebeszélni róla - az évek során biztossá vált, hogy ezt ez utat választom.
Két dolgot szeretek legjobban a munkámban: az adrenalint, ami eláraszt, ha hirtelen kell döntéseket hozni; valamint azt, amikor nyugodt környezetben van idő beszélgetni a hozzám fordulókkal, megismerhetem a problémáikat, az örömeiket, az életük egy kis részét.
Fontosnak tartom, hogy a nők tisztában legyenek a testük működésével, természetes folyamatokkal, esetleges betegségekkel. Az empátia talán elcsépeltnek hangzik, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: ha sikerül a páciens szemszögéből látni a problémát, hatékonyabbá válik a kommunikáció, sikeresebbé a kezelés és mindenekelőtt a megelőzés. Épp ezért páciensemmel törekszem partneri viszony kialakítására.

Szívesen segítek az alábbiakban:
- nőgyógyászati ellenőrző vizsgálatok
- méhnyakszűrés
- fogamzásgátlás
- kismedencei és általános szülészeti ultrahangvizsgálat
- várandósgondozás,
- vérzészavarok

A szakorvosképzés kezdete óta az Uzsoki utcai Kórházban dolgozom. Az elmúlt években számos lehetőségem volt az általános nőgyógyászati és szülészeti ellátáson kívül gyakorlatot szerezni a nőgyógyászati sebészet és az ultrahangdiagnosztika terén.
Ez utóbbi terület – különös tekintettel a magzati diagnosztikára – szinte naponta lenyűgöz.
A jövőben genetikai ultrahangvizsgálatok végzése, FMF – licenc megszerzése a célom.

Specializáció

 • nőgyógyászati ellenőrző vizsgálatok
 • méhnyakszűrés
 • fogamzásgátlás
 • kismedencei és általános szülészeti ultrahangvizsgálat
 • várandósgondozás,
 • vérzészavarok

Kórházi háttér

 • Uzsoki utcai Kórház

Tanulmányok

 • 2016 Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Nagyon szeretem Dóka Júlia doktornőt, 2 csodás szüléslevezetés után nem kérdéses, hogy maximálisan megbízom a szaktudásában, csodálom a mindig kedves és közvetlen hozzáállását. Én soha le nem cserélném és mindenkinek csak ajánlani tudom őt.
Bernadett
2021. március
Minden kérdésemre részletes és precíz választ kaptam. A vizsgálat is szakmailag első osztályú volt.
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése