3 734 232 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Farkas Eszter - Nőgyógyász

Dr. Farkas Eszter

4.98 | 42 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Farkas Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos, IBCLC szoptatási tanácsadó Gimnazistaként rendszeres Kismama magazin-olvasó voltam, aminek akkoriban nagyon szoptatásbarát és háborítatlan szülés-párti szemlélete volt, ezt a szemléletet ültette e...

Tovább olvasom
Dr. Farkas Eszter - Nőgyógyász

Dr. Farkas Eszter

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr Farkas Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos, IBCLC szoptatási tanácsadó Gimnazistaként rendszeres Kismama magazin-olvasó voltam, aminek akkoriban nagyon szoptatásbarát és háborítatlan szülés-párti szemlélete volt, ezt a szemléletet ültette el bennem is. Orvostanhallgatóként már harmadéves koromtól jártam eg...

Tovább olvasom
L33 Medical - Pasarét
1026 Budapest, II. kerület, Pasaréti út 38 B (Pasarét)
TritonLife Medical Center Genium
1146 Budapest, XIV. kerület, Thököly út 137. (Kiszugló)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr Farkas Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos, IBCLC szoptatási tanácsadó

Gimnazistaként rendszeres Kismama magazin-olvasó voltam, aminek akkoriban nagyon szoptatásbarát és háborítatlan szülés-párti szemlélete volt, ezt a szemléletet ültette el bennem is.

Orvostanhallgatóként már harmadéves koromtól jártam egy kicsi városba, Berettyóújfaluba gyakorlatra hétvégenként. Sok alap dolgot tanultam ott a szakmáról, de legjobban a vajúdó kismamák mellett szerettem lenni.

„Nagyon különleges légkör uralkodik egy vajúdó körül, olyan egy kicsit, mint egy kisbaba mellett, mintha megállna az idő. Szerettem azt az időtlenséget, ami egy szülő nő mellett van. És nagyon szerettem azt, hogy segíthetek nekik. Nincs sokra szükség, csak hogy legyen valaki, aki ott van, akinek meg lehet fogni a kezét.”

 Szakorvos-jelölti éveimet Debrecenben töltöttem, majd a 2017-ben letett szülészet-nőgyógyászati szakvizsga után két évvel, 2019-ben költöztem Budapestre, ahol azóta a Róbert Károly Magánkórházban dolgozom és kísérek szüléseket.

Szívügyem a serdülők felvilágosítása, a természetes fogamzásszabályozás és a háborítatlan szüléskísérés. Időnként tartok kislányoknak szóló drámapedagógiai előadásokat (MFM-projekt, Ciklus-show), melyek segítenek megérteni a lányoknak, mi zajlik a testükben, és támogatja őket abban, hogy magabiztosabbak legyenek nőiességükben

 

Fő alapelveim, melyek szerint a munkámat végzem:

 • folyamatos önképzés: jelenleg leginkább a várandósgondozás terén.
 • bizonyítékokon alapuló orvoslás: hiszem, hogy sok száz ember tapasztalata erősebb az egyénével szemben, a bizonyítékok pedig a szokásjoggal szemben.
 • őszinteség: elismerni, hogy nem tudok mindent, és a megfelelő szakemberhez továbbirányítani a pácienst; elmondani mindent, amit tudok, úgy, hogy a páciens is megértse.
 • méltányosság: olyan rendelést működtetni, ahová én is szívesen elmennék.
 • keresztyén hitem: hiszem, hogy a gyermek Isten ajándéka, így kezelek minden egyes várandósságot, akár egészséges, akár beteg babát várunk. Terhességmegszakítást hitbeli meggyőződésem alapján semmilyen körülmények között nem végzek.

A háborítatlan szülés
Ez a fogalom most nagyon divatos, lépten-nyomon hallani, de szerintem mindenki egy kicsit mást ért alatta. A hozzám érkező kismamák szülési terveiben azt látom, leginkább arra van igény, hogy lehetőleg ne történjen semmilyen beavatkozás, vagy ha mégis, akkor csak olyasmi, amire feltétlenül szükség van. Itt jön a kérdés, hogy mi számít beavatkozásnak? Mert van olyan, aki már azt is beavatkozásnak tartja, ha valaki hozzászól az anyához, vagy akár csak ránéz.

„Számomra talán nem is a háborítatlan szó fejezi ki azt, hogy szerintem mitől jó a szüléskísérés. Azt alapvetőnek tartom, hogy csak akkor nyúljunk bele a folyamatba, amikor az feltétlenül szükséges, és akkor is megfelelően kommunikálva, az anya testét tisztelettel megérintve. Ami viszont legalább ennyire fontos, az az, hogy a szüléskísérés egyénre szabott legyen.”

Egy orvos azzal tud a legtöbbet tenni, ha odafigyel az anyára, meghallja, és elfogadja az érzéseit. Nem kommunikál elbizonytalanítóan, hanem támogatóan mellette áll. 

Specializáció

 • várandósgondozás,
 • endokrinológia,
 • ultrahang-diagnosztika,
 • háborítatlan szüléskísérés, t
 • ermészetes fogamzásszabályozás,
 • kiskamasz-felvilágosító programok.

Tanulmányok

 • 2018 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsga
 • 2017 Szülészet-nőgyógyászat szakvizsga
 • 2012 Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Nőorvos Társaság
 • Magyar szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang Társaság

Dr. Farkas Eszter vélemények

4.98 az 5-ből
42 értékelés alapján
5 csillag
98 %
4 csillag
2 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.98
Megfelelő volt az ellátásod? 4.98

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
Pont olyan, mint amilyennek egy modern alapokon dolgozó, notarsamnak és szakértőnek lennie kell, hibátlan.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
AZ ORVOS! Higgadt, emberséges, profi. Vizsgálatnál lágy, tájékoztat mit csinál/mi történik. Nincs olyan mennyiségű kérdés, amire ne tudna tisztelettel és kielégítően válaszolni. Ha szükséges utol lehet érni telefonon/e-mailben. Ha a helyzet úgy hozza, akkor nem rest intézkedni a páciense érdekében. Olyan, mint az álom nagymama, csak ő fiatal nőgyógyász kivitelben létezik. :)
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Very professional doctor! Highly recommend! Very kind, answered all the questions, thanks for the consultation!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
A doktornő nagyon szimpatikus, mindig nagyon kedvesen fogad, megnyugtatóan válaszol minden kérdésemre. Alapossága és szakmaisága miatt is minden esetben biztonságban érzem magam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. november
Kedves, köröltekintő volt a doktornő, nem volt kellemetlen a vizsgálat, rosszabbra számítottam
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. október
Nagyon kedves és odafigyelő volt a doktornő, mindenről folyamatosan tájékoztatott. Biztonságban éreztem magam, oldott légkört teremtett.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. szeptember
A doktornő a legkedvesebb, legfigyelmesebb orvos akivel valaha találkoztam.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
A doktornő alapos és kedves, nagyon jó hangulatú vizsgálat volt. Pontosan tájékoztatott a további teendőkről, a lehetőségekről, kérdéseimre pontos válaszokat adott és tanácsokkal látott el. Igazi felüdülés volt az előző rossz választás után, úgyhogy 4 hét múlva ismét találkozunk.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Rendkívül kedves, figyelmes a doktornő, szakmailag is abszolút profi.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
A doktornő nagyon empatikus, megnyugtató, figyelmes és hozzáértő személyisége és kommunikációja.
-