Google+
142 934 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol

Dr. Gődény Sándor

Időpontot foglalok

Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés ...

Specializáció, szakmai háttér

Nőgyógyászati endokrinológia és határterületei , Elhízás és az elhízással kapcsolatos hormonális, szénhidrát és zsíranyagcsere zavarok , Polycystas ovarium szindróma (PCOS) komplex kivizsgálása, kezelése, Fokozott szőrnövekedéssel, aknés panaszokkal és fo...

Tovább olvasom >
A

CIVIS Egészségház

4027 Debrecen, Dózsa György út 25.
Időpontfoglalás az orvoshoz
Foglaláshoz kattintson
az időpontra
A

CIVIS Egészségház

4027 Debrecen, Dózsa György út 25.
loader

Részletes adatok

Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciális szempontjaival is foglalkoztam. Fontosnak tartom a betegek biztonságos és korszerű ellátását! Emellett továbbra is foglalkozom gyermek és felnőtt nőgyógyászati endokrin kórképekkel, főleg a fokozott elhízással, szőrnövekedéssel. Az egyik legjelentősebb betegség, amely ezzel jár, a polycystas ovarium szindróma. A kórkép összetett és kezelése a mai napig nem megoldott. A megfelelő tapasztalat hiányában sajnos gyakran nem a megfelelő kezelést alkalmazzák, sőt esetenként feleslegesen alkalmaznak kezelést, illetve nem komplex endokrin- és anyagcsere betegségként történik a betegek gondozása. Emellett természetesen vállalok alap nőgyógyászati ellátást is (pl.: szűréseket, ultrahang vizsgálatokat, nőgyógyászati fertőzések kivizsgálását, stb.). A hozzám forduló betegek számíthatnak több évtizedes szakmai tapasztalatomra, a legújabb kutatási eredmények alapján történő ellátásra, továbbá arra, hogy számomra a betegek minőségi ellátása a legfontosabb szempont. További információ: http://rendelo.pro-qaly.hu Távkonzultációs lehetőség: www.hormoninfo.hu

Specializáció

  • Nőgyógyászati endokrinológia és határterületei
  • Elhízás és az elhízással kapcsolatos hormonális, szénhidrát és zsíranyagcsere zavarok
  • Polycystas ovarium szindróma (PCOS) komplex kivizsgálása, kezelése
  • Fokozott szőrnövekedéssel, aknés panaszokkal és fokozott hajhullással kapcsolatos problémák
  • Kora gyermekkori és serdüléssel kapcsolatos panaszok
  • Változáskori panaszok

Kórházi háttér

  • Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Szakmai elismerések, publikációk

  • PhD fokozat megszerzése Markusovszky díj (2001, 2016) Nőgyógyászati-endokrinológiai témához kapcsolódó publikációk: Gődény S., Borsos A.: Fiatalkorúak fogamzásgátlása Diane-35 készítménnyel hiperandrogén állapot eseteiben. Magyar Nőorvosok Lapja 1992, 55, 389-392. Gődény S.: Obesitassal járó polycystás ovarium szindróma epidemiológiai jelentősége és kezelési lehetőségei. Obesitologia Hungarica 2000, 1, 67-72. Gődény S.: Nőgyógyászati szempontok az acne kezelésénél. Dermatológiai Szemle 2002, 78, 65-72. Gődény S.: Az elhízott betegek bizonyítékokon alapuló ellátása. A klinikai audit jelentősége. IME, 2004, 3(9), 16-21. Gődény S., Csenteri O.: A polycystás ovarium szindróma interdiszciplináris, bizonyítékokon alapuló diagnózisának fontossága. Orv. Hetil., 2014, 155(30), 1175–1188. Gődény S., Csenteri O.: A polycystás ovarium szindróma tüneteinek bizonyítékokon alapuló terápiája. Orvosi Hetilap,156,45, 1803–1815. (2015). Gődény S., Csenteri O.: A polycystás ovarium szindróma szövődményeinek prevenciója, kezelése és a kórkép bizonyítékokon alapuló, interdiszciplináris ellátásának fontossága. Orvosi Hetilap,156, 50, 2018-2026.

Vélemények

77 értékelés

„Felkészültség,probléma megoldás,kedves és odafigyelő hozzá állás.stb....”

,

„Pontos, kedves, magyon alapos. ”

,

„alapos tájékoztatást kaptam, végre nem éreztem, hogy az orvos csak a konzultáció végét várja, és a szokásos protokoll szöveget nyomja. A doktor úr meghallgatott és ÉRDEMI tanácsot adott.”

,

„Közvetlen, türelmes, hozzáértő orvos.”

,

„Kellemes modor, óriási szakértelem. ”

,

„Igazán odafigyel, hogy megoldja a páciens egészségügyi problémáját.”

,

„Profi.”

„-”

,

„Alapos, kedves, komolyan veszi a problémámat.”

„Nincs ilyen.”

,

„Doktor úr igazán kedves, lelkiismeretes, végtelenül precíz és korrekt, páciens központú, részletekbe menően tájékoztatott, szakmai tudása kimagasló, több ilyen orvosra lenne szükség. Bátran ajanlom mindenkinek. ”

,

„Nyugodtan végig hallgatott, minden panaszomat figyelembe vette, bizalommal tudtam felé fordulni”

,

„A doktor úr hozzáállása és szakértelme”

,

„A szakmai hozzáértés”

,

„Türelmes kedves és alapos volt az orvos. Idejét és figyelmét teljes mértékben rám fordította. Maga a vizsgálat és a konzultáció az eddigi tapasztalatokhoz képest nem szalagszerű rutin ellátás volt. ”

,

„Teljes mertekben megvagyok elegedve a dr. Ur hozzallasaval, minden kerdesemre reszletesen es turelmesen valaszolt. A profizmusa nem vonhato ketsegbe.”

,

„Mindent elmagyaràzott tisztàn ès èrthetöen. Doktor Ùr nagyon körültekintö.”

„Nincs”

,

„Figyelmes,türelmes,alapos.”

,

„Rendkívül tapintatos, alapos,türelmes, toleráns,kiemelkedő szakmai tudással rendelkező doktor.Teljes szívemből tudom ajánlani mindenkinek!Köszönöm, hogy megismerhettem!”

,

„A doktor úr nem sietett, türelmesen meghallgatott. Minden kérdésemre válaszolt.”

,

„Nagyon kedves, figyelmes, segítőkész. ”

,

„Figyelmes; körültekintő.”

,

„Kielégítő válaszokat kaptam a felmerült kérdéseimre.”

,

„nyíltsága, őszintesége”

,

„A Doktor úr körültekintő,alapos.”

„Nem volt.”

,

„Nagyon figyelmes volt, alapos és kedves. Minden kérdésemre választ kaptam. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Nagyon odafigyel a betegre.Rettentően kedves!”

„nincs”

,

„Nyitott volt, és a legfőbb célja a gyógyulás.”

,

„Teljeskörű tájékoztatás,türelem,segítőkészség maximális.”

„Nem volt ilyen”

,

„Nagyon figyelmes volt a doktor úr, csak ajánlani tudom mindenkinek. Alapos és részletesen tájékoztat mindenről.”

,

„Nagyon figyelmes, kedves orvos, az ellátás körültekintő és alapos, a környezet rendkívül kultúrált. Jó szívvel ajánlom! ”

„Kellemetlen tapasztalatom nem volt.”

,

„segitökész,közvetlen,figyelmes a beteggel,tájékoztat mindenröl,felajánlotta hogy ha szükséges bármikor lehett zavarni(ez megnyugtató egy aggodó anya számára!)”

,

„Ezúttal úgy éreztem, hogy a doktor úr picit sietteti a dolgokat, ugyanis időközben összegyűltek a páciensek és sokan vártunk rá. Nem feltétlenül akart belemenni a részletekbe, esetleg megvizsgálni, ha az szükséges, aminek nem igazán örültem. Ezt leszámítva nem volt problém...”

Végig olvasom
,

„sok papirral mentem és nem annyira nézett bele.”

,

„Nagyon figyelmes,segítőkész illetve kedves orvos!”

„-”

,

„A probléma iránt maximálisan érdeklődő, segítőkész hozzáállás, hatékony megoldásra törekvés, körültekintés és alaposság jellemezte az orvosi konzultációt és vizsgálatot. A Doktor úr nem nézett hülyének, emberségesen és tisztelettel fordult felém, nem sajnálta rám...”

Végig olvasom
,

„KOZVETLEN A BETEGEKKEL,MINTHA EZER EVE PACIENSEI LENNENK,TAJEKOZTATOTT A BETEGSEG FELOL ,NYITOTT VOLT FELENK BIZUNK SZAKERTELMEBEN,ES VISSZA FOGUNK JARNI”

,

„Az orvos figyelmessége és lelkiismeretessége.”

„Ilyen nincs”

,

Értékelések

,
,
,
További értékelések
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig