968 994 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gődény Sándor - Nőgyógyász, Gyermek nőgyógyász, Endokrinológus

Dr. Gődény Sándor

(195)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciál...

Tovább olvasom
Dr. Gődény Sándor - Nőgyógyász, Gyermek nőgyógyász, Endokrinológus

Dr. Gődény Sándor

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciális szempontjaival is foglalkoztam. Fontosnak tartom a betegek bizton...

Tovább olvasom
CIVIS Egészségház
4027 Debrecen, Dózsa György út 25.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciális szempontjaival is foglalkoztam. Fontosnak tartom a betegek biztonságos és korszerű ellátását! Emellett továbbra is foglalkozom gyermek és felnőtt nőgyógyászati endokrin kórképekkel, főleg a fokozott elhízással, szőrnövekedéssel. Az egyik legjelentősebb betegség, amely ezzel jár, a polycystas ovarium szindróma. A gyakran inzulinrezisztenciával járó kórkép összetett és kezelése a mai napig nem megoldott. A megfelelő tapasztalat hiányában sajnos gyakran nem a megfelelő, sőt esetenként felesleges kezelést alkalmaznak. Gyakran nem komplex endokrin- és anyagcsere betegségként történik a betegek gondozása. Emellett természetesen vállalok alap nőgyógyászati ellátást is (pl.: szűréseket, ultrahang vizsgálatokat, nőgyógyászati fertőzések kivizsgálását, stb.).

A hozzám forduló betegek számíthatnak több évtizedes szakmai tapasztalatomra, a legújabb kutatási eredmények alapján történő ellátásra, továbbá arra, hogy számomra a betegek minőségi ellátása a legfontosabb szempont.

További információ: http://rendelo.pro-qaly.hu

Távkonzultációs lehetőség: www.hormoninfo.hu

Specializáció

  • Nőgyógyászati endokrinológia és határterületei
  • Elhízás és az elhízással kapcsolatos hormonális, szénhidrát és zsíranyagcsere zavarok
  • Polycystas ovarium szindróma (PCOS), inzulinrezisztencia komplex kivizsgálása, kezelése
  • Fokozott szőrnövekedéssel, aknés panaszokkal és fokozott hajhullással kapcsolatos problémák
  • Kora gyermekkori és serdüléssel kapcsolatos panaszok
  • Változáskori panaszok

Kórházi háttér

  • Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Vélemények

195 értékelés
2020. szeptember
A Doktor Úr most is nagyon figyelmes volt. Mindent elmagyarázott és részletes tájékoztatást adott a továbbiakban szükséges kezeléssel kapcsolatosan.
2020. szeptember
2020. szeptember
Örülök, hogy megtalàltam azt az orvost, aki èrdemes ezt a rangot viselni! Köszönök szèpen mindent!
Nem volt!
2020. szeptember
Mindenben segít, s mindig tanácsot ad.
Nincs ilyen
2020. szeptember
Nagyon örülök, hogy megismerhettem a doktor urat. Megfontolt, alapos ember, nem hoz elhamarkodott döntèst!
Bàrmit kèrdeztem, nyíltan, őszintèn vàlaszolt.
2020. szeptember
Rendkívül kedves és korrekt volt, egyáltalán nem sietetett, mindent elmondhattam neki, meghallgatott. A mellette dolgozó hölgy, (aki gondolom az asszisztens) is nagyon rendes!
Nem volt ilyen.
2020. szeptember
Ide mindig teljes nyugalommal érkezem, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. A legkedvesebb, legfigyelmesebb orvos és asszisztens, akikkel találkoztam. Mindennel kapcsolatban részletes tájékoztatást kaptam mindig, ha kellett, kétszer is elmagyarázta doktor úr alaposan, a legelejétől az esetleges szükséges kúrák, kezelések miértjét és menetét. Csak ajánlani tudom!
Nem volt ilyen!
2020. szeptember
2020. augusztus
Lelkiismeretes, segítőkész orvos.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
2020. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése