128 711 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Gődény Sándor - Nőgyógyász, Gyermek nőgyógyász, Endokrinológus

Dr. Gődény Sándor

Beszélt nyelvek: angol
Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciál...

Specializáció

 • Nőgyógyászati endokrinológia és határterületei
 • Elhízás és az elhízással kapcsolatos hormonális, szénhidrát és zsíranyagcsere...

Tovább olvasom
CIVIS Egészségház
4027 Debrecen, Dózsa György út 25.

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Debrecen, Dózsa György út 25.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

1976 óta dolgozom a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, ahol a gyermeknőgyógyászati szakrendelést, majd az endokrin szakrendelést vezettem. Itt szülészeti-nőgyógyászati betegségekkel, a terhesség alatti gyógyszeres kezelés speciális szempontjaival is foglalkoztam. Fontosnak tartom a betegek biztonságos és korszerű ellátását! Emellett továbbra is foglalkozom gyermek és felnőtt nőgyógyászati endokrin kórképekkel, főleg a fokozott elhízással, szőrnövekedéssel. Az egyik legjelentősebb betegség, amely ezzel jár, a polycystas ovarium szindróma. A kórkép összetett és kezelése a mai napig nem megoldott. A megfelelő tapasztalat hiányában sajnos gyakran nem a megfelelő kezelést alkalmazzák, sőt esetenként feleslegesen alkalmaznak kezelést, illetve nem komplex endokrin- és anyagcsere betegségként történik a betegek gondozása. Emellett természetesen vállalok alap nőgyógyászati ellátást is (pl.: szűréseket, ultrahang vizsgálatokat, nőgyógyászati fertőzések kivizsgálását, stb.). A hozzám forduló betegek számíthatnak több évtizedes szakmai tapasztalatomra, a legújabb kutatási eredmények alapján történő ellátásra, továbbá arra, hogy számomra a betegek minőségi ellátása a legfontosabb szempont. További információ: http://rendelo.pro-qaly.hu Távkonzultációs lehetőség: www.hormoninfo.hu

Specializáció

 • Nőgyógyászati endokrinológia és határterületei
 • Elhízás és az elhízással kapcsolatos hormonális, szénhidrát és zsíranyagcsere zavarok
 • Polycystas ovarium szindróma (PCOS) komplex kivizsgálása, kezelése
 • Fokozott szőrnövekedéssel, aknés panaszokkal és fokozott hajhullással kapcsolatos problémák
 • Kora gyermekkori és serdüléssel kapcsolatos panaszok
 • Változáskori panaszok

Kórházi háttér

 • Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

Vélemények

98 értékelés
2019. március
2019. március
2019. március
Már egy ideje doktor úrhoz járok, eddig mindig minden a legnagyobb rendben volt. Lelkiismeretes, kiváló orvos. Csak ajánlani tudom.
2019. március
2019. március
2019. március
Kedves , illetve foglalkozik a betegeivel
2019. február
2019. február
2019. február
2019. február
A baráti csendes hangnem, a kedves beszélgetés - panaszaim türelmes meghallgatása - a segítségnyújtása.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
[[[ link ]]]
Orvos
Értékelés elküldése