1 695 432 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Gyurkovics Bence - Nőgyógyász

Dr. Gyurkovics Bence

4.82 | 37 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Gyurkovics Bence a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2015-ben, szülészet nőgyógyászat szakvizsgáját 2020-ban tette le, kiváló eredménnyel. 2015 és 2020 között a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai...

Tovább olvasom
Dr. Gyurkovics Bence - Nőgyógyász

Dr. Gyurkovics Bence

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Gyurkovics Bence a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2015-ben, szülészet nőgyógyászat szakvizsgáját 2020-ban tette le, kiváló eredménnyel. 2015 és 2020 között a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szülészet-és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedett el. Ez az...

Tovább olvasom
2B Medical
1078 Budapest, VII. kerület, Nefelejcs utca 18. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gyurkovics Bence a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2015-ben, szülészet nőgyógyászat szakvizsgáját 2020-ban tette le, kiváló eredménnyel.

2015 és 2020 között a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szülészet-és Nőgyógyászati Osztályán helyezkedett el. Ez az ország egyik kiemelt központja az nőgyógyászati onkológiának, ahol a laparoszkópos nőgyógyászati műtéti technikákat is sikerrel elsajátította, illetve több száz egészséges újszülött világrajöttét kísérte odaadó gondoskodással.

2021-ben került a TritonLife Csoport kötelékébe ahol, a szülészeti praxison kívül főként az asszisztált reprodukció (meddőségi kezelések), laparoszkópos sebészet és az endometriosis betegek kezelésével foglakozik.

 Az angol nyelv elsajátítása érdekében egy évet élt angol nyelvterületen – Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság.

A szülészet-nőgyógyászat tudományos életében is jelen van, kongresszusokon, szakmai továbbképző tanfolyamok vesz részt. Kiemelet előadásai a „Méhtest daganatok és korszerű kezelésük”, illetve a „Myoma uterinek álcázott molaterhesség”. 

„Számomra akkor vált bizonyossá, hogy a szülészet-nőgyógyászatnak szeretném szentelni a mindennapjaimat, amikor előszőr volt lehetőségem - akkor még csak kívülállóként - végig kísérni a szülés csodáját. Ennél felemelőbb élményt nem tudok elképzelni, amit egy pár átélhet együtt, melynek a végén családdá válnak”.

„Nőgyógyászatban a páciens számára a legkisebb megterhelés elvét vallom, s a gyógyulás folyamatát empatikus hozzálással, odafigyelő magatartással és szakmai tudásom legjavával igyekszem segíteni”.

„Fontosnak tartom a kétirányú orvos-páciens kommunikációt és az együtt meghozott közös döntést.”

Specializáció

 • - meddőségi kezelés
 • - várandósgondozás
 • - rákszűrés
 • - nőgyógyászati fertőző betegségek kivizsgálása, kezelése
 • - kismedencei fájdalmak kivizsgálása és kezelése
 • - HPV - szűrés

Kórházi háttér

 • Róbert Magánkóház

Tanulmányok

 • 2020 - szülész-nőgyógyász szakorovos

Vélemények

4.82 az 5-ből
37 értékelés alapján
5 csillag
92 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
3 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.86
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.81
Megfelelő volt az ellátásod? 4.81

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. július
Mindennel teljes mértékben elégedett voltam.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
Minden kérdésemre alaposan válaszolt.
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. május
A Doktor úr nagyon kedves és segítőkész volt, minden kérdésemre kielégítő és terjedelmes választ adott.
Nem volt.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. április
A Doktor Úr nagyon kedves és türelmes volt. Mindent elmagyarázott mi miért van és hogyan lehet megoldani a problémát. Csak ajánlani tudom!
Éva
2021. április
Dr. Gyurkovics Bence nyugodt, kedves, és szimpa
Nem volt
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Mindig jo hozzamenni
Soha nem volt ilye
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. március
Nekem fontos, hogy pontosan értsem, mi és miért történik a szervezetemben. Gyurkovics doktor mindig nagy türelemmel válaszol az összes kérdésemre.
Semmi kellemetlenség nem ért.
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
Nincs
Renáta
2021. január
Bence doktor mindig nagyon alapos, segítőkész és még a legnehezebb pillanatban is (vetélés), olyan nyugalmat áraszt, hogy tudom biztonságban és a legjobb kezekben vagyok. Maximálisan bízom benne.
Nem volt ilyen.
Anikó
2021. január
Figyelmes, mindent normálisan részletesen elmondott mindig. Kedves, és akármikor hívtam mindig elérhető volt. Szuperül végigkísérte a terhességem.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése