2 748 882 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hernádi Balázs - Nőgyógyász, Onkológus

Dr. Hernádi Balázs

5.00 | 3 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2009-ben szereztem orvosi diplomámat Debrecenben, ezt követően a Debreceni Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam tanársegédként illetve párhuzamosan a Miskolc Megyei Kórház Nőgyógyászatán töltöttem a rezidens éveimet, és szereztem óriási tapasztalatot a szü...

Tovább olvasom
Dr. Hernádi Balázs - Nőgyógyász, Onkológus

Dr. Hernádi Balázs

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

2009-ben szereztem orvosi diplomámat Debrecenben, ezt követően a Debreceni Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam tanársegédként illetve párhuzamosan a Miskolc Megyei Kórház Nőgyógyászatán töltöttem a rezidens éveimet, és szereztem óriási tapasztalatot a szülészeti ellátásban. A természetes úton való világrajövetelt támogató...

Tovább olvasom
For Her Med Clinic
1022 Budapest, II. kerület, Bimbó út 108, udvar 13 ajtó. Kaputelefon 13- Rendelő

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

2009-ben szereztem orvosi diplomámat Debrecenben, ezt követően a Debreceni Nőgyógyászati Klinikán dolgoztam tanársegédként illetve párhuzamosan a Miskolc Megyei Kórház Nőgyógyászatán töltöttem a rezidens éveimet, és szereztem óriási tapasztalatot a szülészeti ellátásban.
A természetes úton való világrajövetelt támogató szülészeti hozzáállásom, szélesebb látóköröm annak is köszönhető, hogy munkahelyeim koraszülött (PIC III.) intenzív osztályos háttérrel működő Szülészeti Osztályok voltak, ahol egy összetettebb megközelítés és ellátás szükséges.
Kongresszusok aktív résztvevője és előadójaként, érdeklődésem egyre inkább a nőgyógyászati műtétek, ezen belül is az endoszkópos beavatkozások (laparoszkópia, hiszteroszkópia) felé terelt, ezért 2012-ben az akkor még körvonalazódó lehetőségek között kiemelkedő színvonalon működő Szent János Kórház Nőgyógyászati Osztályán folytattam munkámat.
2014-ben kiváló eredménnyel szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem, egyben immár szakorvosként megkezdtem működésem részállásban az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati (onkosebészeti) Osztályán, valamint tevékenységem a magánellátásban is ekkortól datálódik. Ezt követően már évente 2-3 alkalommal vettem részt nagy nemzetközi kongresszusokon, hiszen a legújabb irányelvek, műtéti technikák ismerete és gyakorlása nem életkori kiváltság, minden betegemnek a legjobbat kívánom nyújtani.
Az onkosebészet iránti érdeklődésem töretlen maradt, majd 2021-ben nőgyógyászati daganatsebészetből tettem szakvizsgát kiváló eredménnyel.
Gyógyító munkám során különös gondot fordítok a panaszra és az annak hátterében fennálló betegségre, olyan kezelési stratégiát ajánlok, amelyet a páciens is ért, közösen beszéljük meg a lehetőségeket, és így hívom fel a figyelmet a megoldásra. Ha kell, többször elmagyarázom mikor-mi a teendő a gyógyulás felé vezető úton, legyen szó akár egy magas kockázatú várandósságról, akár egy rosszindulatú nőgyógyászati daganatos kórképről.

Specializáció

  • fogamzás előtti kivizsgálás
  • családtervezés
  • komplex méhnyakrák szűrés hüvelyi és kismedencei fertőzések kivizsgálása és kezelése

Kórházi háttér

  • Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részleg
  • Maternity Szülészeti és- és Nőgyógyászati Magánklinika
  • Szent Magdolna Magánkórház – Zsigmond tér
  • TritonLife Róbert Magánkórház

Tanulmányok

  • 2017 Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenc vizsga
  • 2015 Szülészet-nőgyógyászati szakvizsga (Semmelweis Egyetem)

Dr. Hernádi Balázs vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2022. november
Nagyon jó tapasztalat volt, kedves, mindenre odafigyel, alapos és megnyugtató.
-

(ellenőrzött értékelés)
2022. szeptember
A Doktor Úr végtelenül empatikus, kedves és figyelmes. Mindent teljesen érthetően elmagyaràzott, minden kérdésemre kaptam választ. Nyugodtan meghallgatja a pácienst, nem siettet. Meg tudott nyugtatni, és hamar feloldotta a feszültségem/izgalmam. Az eddigi legjobb orvos akivel találkoztam!
-