1 165 542 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Iszlai-Téglás Beáta - Nőgyógyász

Dr. Iszlai-Téglás Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Iszlai-Téglás Beáta nőgyógyász magánrendelése. Erdélyben születtem, ott nőttem fel és ott is végeztem az orvosi egyetemet. Életemet, tanulmányaimat, és a munkámat is végigkísérte- és jelenleg is jellemzi a kemény munka, a precizitás, és az alázat....

Tovább olvasom
Dr. Iszlai-Téglás Beáta - Nőgyógyász

Dr. Iszlai-Téglás Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Iszlai-Téglás Beáta nőgyógyász magánrendelése. Erdélyben születtem, ott nőttem fel és ott is végeztem az orvosi egyetemet. Életemet, tanulmányaimat, és a munkámat is végigkísérte- és jelenleg is jellemzi a kemény munka, a precizitás, és az alázat. Pályakezdésem óta sokszor megkérdezték tőlem, miért választja egy...

Tovább olvasom
L33 Medical Corvin
1082 Budapest, VIII. kerület, Üllői út 44. I/2. (Corvin-negyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Iszlai-Téglás Beáta nőgyógyász magánrendelése.

Erdélyben születtem, ott nőttem fel és ott is végeztem az orvosi egyetemet. Életemet, tanulmányaimat, és a munkámat is végigkísérte- és jelenleg is jellemzi a kemény munka, a precizitás, és az alázat.

Pályakezdésem óta sokszor megkérdezték tőlem, miért választja  egy nő ezt a szakmát, mi az oka annak hogy ennyire "elnőiesedett" a szülészet - nőgyógyászat.
Azt gondolom, amellett hogy nők - egyszer mind kislányok, serdülő kamaszok, várandósok, vajúdók, édesanyák voltunk - vagyunk - leszünk, éppen ezért adott a lehetőség egy kellően bizalmas és nyitott légkör megteremtésére orvos és páciens között, akár a rendelőben, akár a szülőszobán.

Rendeléseimen igyekszem a gátlásokat feloldva, elegendő időt és figyelmet ráfordítva, szakszerű megoldást találni minden felmerülő kérdésre, panaszra, legyen szó nőgyógyászati problémáról, általános szűrővizsgálatról, terhesgondozásról egyaránt.
Ha úgy érzi segíthetek, keressen bizalommal.

Specializáció

  • Nőgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése
  • Várandósgondozás

Tanulmányok

  • 2017 Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése