3 989 925 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kása Dániel - Nőgyógyász

Dr. Kása Dániel

4.84 | 49 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kása Dániel Gábor vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Végzésem óta az Észak-Pesti Centrumkórház- Honvédkórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozom (korábban Magyar...

Tovább olvasom
Dr. Kása Dániel - Nőgyógyász

Dr. Kása Dániel

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Kása Dániel Gábor vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Végzésem óta az Észak-Pesti Centrumkórház- Honvédkórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozom (korábban Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szülészet-nőgyógyászati osztály és PI...

Tovább olvasom
Geomedical Egészségügyi Központ
1066 Budapest, VI. kerület, Jókai utca 6. (Terézváros)
Uránia Medical Center
1088 Budapest, VIII. kerület, Rákóczi út 19. 1. emelet 9. 88-as kapucsengő (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kása Dániel Gábor vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos. 2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Végzésem óta az Észak-Pesti Centrumkórház- Honvédkórház Szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozom (korábban Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Szülészet-nőgyógyászati osztály és PIC). 2023.07.01 óta nőgyógyászati részlegvezető pozícióban végzem kórházi munkámat. Az elmúlt 10 évben mind a szülészet, mind a nőgyógyászat tekintetében széleskörű tapasztalatot szereztem. Ez idő alatt közel 2500 gyermek születésénél voltam jelen, mint szülész orvos és több, mint 2000 kismamát kisértem végig a várandósága során, beleértve a kifejezetten komplikált, egyedi, sokszor több társszakmát is érintő (pl. Chron betegséggel, immunológiai eltérésekkel komplikált esetek, ikervárandósságok, cukorbeteg várandósok) ún. patológiás várandósságokat.

2014-től kezdve fő érdeklődési területem a nőgyógyászat, azon belül is a minimál-invazív sebészeti technikával, legtöbbször laparoszkóp (hastükrözés), illetve hysteroszkópia (méhtükrözés) útján végzett műtétek. Ezen eljárásokkal gyakran végzek reproduktív (meddőséget okozó kórképek), onkológiai (daganatos kórképek) sebészeti ellátást. Jelenleg is tagja vagyok osztályunk endoszkópos munkacsoportjának. Számos hazai és nemzetközi kongresszuson, tanulmányúton vettem részt, ahol mind elméleti, mind manuális készségeimet lehetőségem volt fejleszteni (többek között München, Graz, Bécs, Besztercebánya, Debrecen, Pécs).

Minimál-invazív laparoszkópos, illetve hysteroszkópos beavatkozások során végzett munkám: myoma/polyp eltávolítás, petefészek cysta eltávolítás, méheltávolítás, daganatsebészet, endometriossal szövődött kismedence, meddőségi, illetve diagnosztikus műtétek.

2018-ban szülészet-nőgyógyászatból kiválóan megfelelt eredménnyel sikeres szakvizsgát tettem. 2019. áprilisában szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licencvizsgát szereztem.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak és a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának.

Munkámat 2018. áprilisában kórházi munkahelyem „Az év fiatal orvosa” címmel ismerte el.
Az országban az elsők között voltam, aki az ún. természetes (gyengéd) császármetszést alkalmazta, alkalmazza, évek alatt több száz ilyen családbarát beavatkozást végeztem.

Hivatásom során nagy hangsúlyt fektetek az evidence-based (tudományos bizonyítékok) alapokon nyugvó, páciensközpontú, egyénre szabott, családbarát nőgyógyászati és szülészeti ellátásra.

Orvosi ars poeticám szerint törekszem arra, hogy a mindennapokban a lehető legmagasabb színvonalú, legbiztonságosabb ellátást tudjam biztosítani pácienseim számára, nem elfelejtve, hogy a középpontban nem a betegség, hanem az ember áll.

Specializáció

 • általános nőgyógyászati problémák diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

 • 2016, 2019 Laparoszkópos training, tanfolyam
 • 2019 Szülészet- nőgyógyászat ultrahang licenc vizsga
 • 2018 Szülészet- nőgyógyászat szakvizsga
 • 2015 – Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang jártasság, A fokozat
 • 2015 - The Fetal Medicine Foundation – FMF elméleti UH képzés
 • 2015 - Szülészeti ultrahang kurzus - Genium Magzati Orvostudományi és Diagnosztikai
 • Központ
 • 2015 - Nőgyógyászati ultrahang kurzus - Genium Magzati Orvostudományi és
 • Diagnosztikai Központ
 • 2013 - Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

Dr. Kása Dániel vélemények

4.84 az 5-ből
49 értékelés alapján
5 csillag
94 %
4 csillag
2 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
4 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.86
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.84
Megfelelő volt az ellátásod? 4.82

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Nagyon odafigyeló és körültekintő volt mindenki, jó ellátást kaptam és kényelmes volt a hangulat.
mikor vissza kellett látogatnom, aggódtam egészségügyi állapotom miatt, de a kontroll is jól ment, a Doktor Úr megnyugtatott

(ellenőrzött értékelés)
2024. február
Kása doktorúr alapossága, kedvessége nagyon pozitív tapasztalat volt.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
Kàsa doktor nagyon jó szakember, megbìzhatò, empatikus. Nála a legjobb kezekben van az ember!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. június
Nagyon lelkiismeretes orvos, kedves, alapos. Részletesen tájékoztat, minden kérdést alaposan megválaszol. Komolyan veszi és mérlegeli az elmondottakat, és ezek alapján az átfogó képet nézi.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. május
Régebbről ismerem a kezelő orvost, aki maximális szaktudással rendelkezik, kérdéseimre megfelelő választ adott. Nyugodtságával a beteg felé is nyugodtságot sugárzott.
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. április
Terhesgondozásra jelentkeztem át hozzá. Már az első alkalommal is szembe tűnő volt a profizmusa, az alapossága és figyelmessége. Aztan egy héttel rá adódott egy sürgős problémám, írtam neki emailt és kb azonnal hívott is hogy menjek be soron kívül és megvizsgál. Így is lett. Rendkívül figyelmes és tényleg számíthat rá az ember sürgős esetben is! Több ilyen orvos kellene mint Ő.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom vele. Gyorsan megy minden, de minden kérdésre készségesen válaszolt!

(ellenőrzött értékelés)
2022. március
Kása doktor úr kedves pozitív személyiség kommunikatív. Minden úgy zajlott ahogyan reméltem. Ajánlani tudom.
Nem tudok semmi kellemetlent írni. Minden az el vártnak megfelelően zajlott. Csak ajánlani tudom.

(ellenőrzött értékelés)
2022. február
A doktor úr kedvessège, alapossága, türelme magasan felül múlta az eddigi tapasztalataimat!
-

(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Az elején segítőkész volt, de azért túl sok információt nem árult el. Gyorsan dolgozik, de az embernek olyan érzése van mintha futószalagon lenne.
Több vizsgálat után sem ismert fel az orvos. Szülés után rossz tanácsokat adott és nem látott el megfelelően. Másik orvoshoz kellett fordulnunk.

(nem ellenőrzött értékelés)
2021. október
A legjobb terhesgondozásban volt részem iker babáimmal!Mindig éreztem,hogy jó kezekben vagyunk! Maximális figyelem,elérhetőség,emberség! Kiváló szakorvos! Minden kismama és baba a Doktor Úr gondozása alatt csak jó kezekben lehet!
Nem volt kellemetlen tapasztalatom egyszer sem. Sem a terhesgondozás sem a szülés, sem az egyéb viszgálatok alatt sem